Icono Icono Versión Accesible es Otros idiomas
Infotorrent

Noticias

BIM

,

Torrent destina 470.000 euros a becas para el alumnado de educación infantil de primer ciclo

octubre 16, 2019

Les famílies de xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys poden sol·licitar les ajudes de 500 i 900 euros fins al 8 de novembre

L’Ajuntament de Torrent ha obert el període de sol·licitud de les beques per a l’alumnat d’educació infantil de primer cicle, xiquets i xiquetes de 0 i 3 anys. D’aquesta manera, el consistori ha destinat 470.000 euros per a crear ajudes de 500 i 900 euros, depenent de les condicions econòmiques de cada família. En la convocatòria de l’any passat van ser 770 escolars els que es van beneficiar d’aquesta iniciativa.

Les beques, que poden sol·licitar-se fins al 8 de novembre, “són una manera d’alleugerir la càrrega econòmica i donar suport a les famílies perquè totes tinguen les mateixes condicions d’accés al sistema educatiu”, ha explicat la regidora d’Educació, Patricia Sáez.

Els sol·licitants de la beca han de ser els pares, mares o tutors legals dels alumnes, podent beneficiar-se d’aquestes ajudes les famílies de xiquets i xiquetes matriculats en el primer cicle d’Educació Infantil en qualsevol centre autoritzat per la Conselleria d’Educació, Investigació Cultura i Esport. A més, com bé indica en les bases, han d’estar empadronats a Torrent al costat dels membres de la unitat familiar i una renda per càpita no superior a l’import de 15.000€.

Pot consultar-se tota la informació en la *wev municipal o en el següent enllaç: http://bit.ly/32fmd28

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.