Icono Icono Versión Accesible es Otros idiomas
Infotorrent

Noticias

BIM

Torrent celebra la ‘Mare de Déu d’Agost’ en l’Esglèsia de l’Assumpció
Torrent celebra la ‘Mare de Déu d’Agost’ en l’Esglèsia de l’Assumpció
,

Torrent celebra la ‘Mare de Déu d’Agost’ en l’Esglèsia de l’Assumpció

agosto 17, 2021

Com cada estiu, la parròquia de l’Assumpció de Torrent ha celebrat la festivitat de la `Mare de Déu d’agost´. Els actes es van iniciar el passat dissabte 14 d’agost amb les vísperes i una missa en sufragi de les confrares difuntes de l’Assumpció. En finalitzar, es va cantar l’Akathistos que és l’himne marià més famós de l’Església.

Diumenge, per al dia de la seua festa, se celebrà la Missa major i l’Eucaristia; l’acte central de la cerimònia va comptar amb l’assistència de les clavarieses i de la clavariesa major, Isabel Díaz, que feren una ofrena de flors a la Mare de Déu, situada en un túmul i envoltada de les tradicionals alfàbegues. A més, la junta de la confraria va estar acompanyada per membres de la corporació municipal, l’alcalde Jesús Ros i els regidors Inma Amat i Francisco José Arnau. Els cants, les salves i els himnes foren interpretats per l’Orfeó del Círcul Catòlic de Torrent.

Enguany, com ja és habitual en altres events públics, s’ha hagut de adaptar la celebració d’estos actes a causa de la situació epidemiològica, respectant totes les mesures de seguretat. Torrent celebra la ‘Mare de Déu d’Agost’ en l’Esglèsia de l’Assumpció

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.