Icono Icono Versión Accesible es Otros idiomas
Infotorrent

Noticias

BIM

,

Èxit de la Targeta +25 en els primers 15 dies

septiembre 30, 2020

Fins al moment s’han tramitat prop de 150 targetes que han posat en circulació 25.000 €, els quals repercuteixen de manera directa en el comerç local

Des que es va posar en marxa la Targeta +25, fa aproximadament 15 dies, els   torrentins i torrentines s’han interessat per aquesta iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal IDEA’T, centrada en impulsar i visibilitzar el comerç local després del període de confinament.

Així, en menys de 15 dies des que es va obrir el procés per a sol·licitar la targeta, ja són més de 150 les que s’han tramitat, la qual cosa ha fet que es posen en circulació 25.000 €, dels 150.000 € que estan projectats per a aquesta iniciativa.

Emmarcada en la campanya “100% amb el comerç de Torrent”, la targeta funciona de manera similar a les conegudes “targetes regal” amb l’avantatge que, en adquirir-la, el client guanya un 25% extra de l’import amb la qual l’haja carregada. Així s’incentiven les compres en el comerç de proximitat, ja que es recompensa els clients amb un 25% més de l’import per la qual l’adquireixen, és a dir, si una persona compra una targeta per un valor de 50 €, IDEA’T la gratificarà amb 12,5 € més, per la qual cosa rebrà una de 62,5 €.

La Targeta +25 s’adquireix a través de la pàgina web www.ideat.org, un portal desenvolupat específicament per a l’ocasió. La persona sol·licitant tria entre rebre-la còmodament a casa o arreplegar-la en els mercats municipals. En aquest punt el regidor de l’àrea d’Economia, Andrés Campos ha fet referència a la intenció de “habilitar als comerços com a lloc de gestió per a les targetes i facilitar-ne així l’adquisició i afavorir la compra pròpia”. La Targeta +25 aconsegueix que comprant en el comerç local guanyen tots: comerços i consumidors.

Les targetes poden utilitzar-se per a comprar en els més de 170 establiments que s’han sumat a la iniciativa, la qual continua activa i hi poden participar nous establiments. Hi participen un ventall de sectors com ara moda, complements, ferreteries, moda infantil, sabateries, informàtica, farmàcies i parafarmàcies, mobles i decoració, fotografia, perruqueria o estètica.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.