Icono Icono Versión Accesible es Otros idiomas
Infotorrent

Noticias

BIM

,

Torrent reforça la seguretat ciutadana amb la instal·lació de 89 càmeres de vigilància als carrers

agosto 22, 2023
El Centre de Mobilitat de l’Ajuntament de Torrent comptarà amb sistemes capdavanters en reconeixement de matrícules i de vigilància amb escombratges 360º
Aquest projecte compta amb el finançament dels fons europeus Next Generation EU i s’integra en el pla de Recuperació, Transformació i Resiliència

. L’Ajuntament de Torrent continua apostant per la millora de la seguretat a la ciutat com un dels seus principals eixos d’actuació i, pròximament, dotarà a la central de mobilitat municipal d’un sistema tecnològic capdavanter amb equips per al monitoratge i control del trànsit i càmeres de vigilància en circuit tancat. L’alcaldessa Amparo Folgado ha signat aquest matí el contracte de licitació del projecte, que compta amb un termini estimat d’execució de 4 mesos i el finançament dels fons europeus Next Generation EU, dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Més concretament, el pla contempla l’actualització del videowall del Centre de Mobilitat amb 8 equips de 55’ d’alta resolució, la instal·lació de 89 càmeres de control remot al voltant del municipi per al seguiment i control del trànsit rodat a Torrent i, també, la formació del Cos de Policia Local en l’ús d’aquests sistemes, així com en la metodologia per a explorar les imatges i registres generats. Cal destacar que en relació al control del trànsit es comptarà amb 69 càmeres de nova implantació i 11 de reemplaçament d’unes altres ja existents, comptant totes elles amb detectors de moviment per al reconeixement de matrícules. Per part seua, les 9 càmeres de vigilància restants permetran realitzar paneos amb escombratges de 360°, inclinacions i ampliacions amb un zoom de 10 augments.

“Continuem treballant per a garantir la seguretat dels nostres conciutadans, tal com ens vam comprometre. Amb l’entrada en funcionament d’aquest projecte optimitzarem el servei del Centre de Mobilitat i millorarem no sols la seguretat viària del municipi, sinó també la vigilància activa als nostres carrers. A més de protegir els comerços locals davant un possible robatori o qualsevol incidència que es puga presentar”, explica l’alcaldessa Amparo Folgado, qui afig que “aquesta actuació se suma a les polítiques que hem vingut implantant en les últimes setmanes en matèria de seguretat ciutadana, com la presència policial en els mercats municipals o la formació dels nostres agents en prevenció d’incendis, juntament amb la pròxima posada en marxa de la Policia de Barri, que és una de les nostres grans apostes per a millorar la seguretat dels nostres carrers”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.