Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Finalitza la segona fase de les obres de millora del barri de l’Alter
Finalitza la segona fase de les obres de millora del barri de l’Alter

Finalitza la segona fase de les obres de millora del barri de l’Alter

gener 14, 2022

L’objectiu d’aquestes actuacions és la renovació de l’entramat urbà de la zona

Actualment l’Ajuntament treballa en els projectes de la tercera fase que completarà la intervenció integral 

 L’Ajuntament de Torrent ha finalitzat la segona fase del pla de Reurbanització del*Barri de l’Alter, l’objectiu de la qual és renovació de l’entramat urbà de la zona. En aquesta etapa del projecte s’han abordat actuacions de millora als carrers Alaquás, Mare de Déu del Pilar, Sant Isidre, Pizarro i Santa Llúcia, que complementen les realitzades anteriorment en Mare de Déu dels Desamparats, Santa Bàrbara, Santíssima Trinitat, Proveïdors, alcalde Salvador Fernández Ros, Cantereries i Santa Cecilia.

Les últimes obres realitzades en el barri històric contemplen actuacions tals com: el canvi en el disseny de la secció dels vials amb la repavimentación de les voreres i calçades, millorant les zones per als vianants i la seua seguretat; la renovació de la xarxa de proveïment, retirant les canonades de fibrociment existents i substituint-les per una nova xarxa de fosa dúctil; i, finalment, la renovació de les escomeses i col·lectors de sanejament.

Aquesta iniciativa, provinent de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI) i cofinançada al 50% amb fons europeus FEDER, engloba les actuacions urbanístiques que el govern municipal ha emprès amb la finalitat de revitalitzar el centre històric de la ciutat. Actualment l’Ajuntament treballa en els projectes de la tercera fase, que completarà la intervenció integral del pla de Reurbanització del Barri de l’Alter amb l’execució de noves actuacions als carrers: Sant Gaietà, Silla, Sant Onofre, Beniparrell, Aldaia, Santíssima Trinitat, Sant Pere Màrtir, Carrer i Plaça Santa Llúcia, Catarroja, Sant Blai, Xirivella i Sant Fèlix.

 

Finalitza la segona fase de les obres de millora del barri de l’Alter

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.