Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent nomenarà este dissabte a la seua Reina del Encontre 2024
Torrent nomenarà este dissabte a la seua Reina del Encontre 2024
, ,

Torrent nomenarà este dissabte a la seua Reina del Encontre 2024

gener 16, 2024

Mariola Garrido Penella anunciarà el Diumenge de Pasqua, la Resurrecció de Crist en la Trobada Gloriosa

Dissabte que ve 20 de gener a les 20 hores, el Auditori de Torrent es vestirà de gala per a donar pas a un dels esdeveniments més esperats per a la Setmana Santa de Torrent, el Nomenament Públic de la Reina del Encontre i Ángel de la Resurrecció 2024.

Enguany, la M. I. Germanor de Jesús davant el Sanedrín té l’honor de presentar a Mariola Garrido Penella com la distingida representant d’esta important figura en les festivitats de la Setmana Santa. La cerimònia comptarà amb la presència de les seues dues cambreres d’honor, Ana García Medina i Carmen Fernández Alcalá, els qui acompanyaran a Mariola en este entranyable acte de Nomenament.

La vetlada començarà amb la recepció oficial, encapçalada per l’alcaldessa de la ciutat, Amparo Folgado, al costat de la Reina de 2023, Inma Muñoz Palència, la regidora de festes, María Fernández, i el President de la JCHHSS, José Vicente Yago.

Les germanors de Setmana Santa tindran el seu lloc destacat en esta celebració, ja que la Reina del Encontre de 2024 rebrà la insígnia que l’acredita com la representant de la figura de Na Germana de Foix, a Torrent durant esta pròxima Setmana Santa.

L’acte conclourà amb un emotiu moment, on els germans majors de les germanors torrentinas pujaran a l’escenari per a felicitar a Mariola Garrido Penella, en una emotiva avantsala al nomenament del Germà Major Suprem, que enguany recau en David Llopis Perpinyà.

Torrent nomenarà este dissabte a la seua Reina del Encontre 2024

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.