Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent neteja el marge Barranc de l’Horteta amb el Xenillet

agost 31, 2023
Els operaris de l’Ajuntament han estat treballant en la neteja dels carrers Jesús, Joan XXIII, Mare de Déu de Fàtima, Albades i Barranc de l’Horteta

L’Ajuntament de Torrent continua reforçant la neteja en el municipi i millorant la imatge dels barris i parcs. En aquesta línia, en els últims dies 4 operaris d’FCC i 9 de reforç del SEPE han emprès una sèrie d’actuacions per a condicionar les zones confrontants al Barranc de l’Horteta, una dels principals senyals d’identitat de Torrent.


La intervenció s’ha focalitzat als carrers Barranc de l’Horteta, Jesús, Joan XXIII, Mare de Déu de Fàtima i Albades, on els equips de treball han incidit en la recollida de tot tipus de residus i la poda d’arbustos i xicotets arbres, evitant, d’aquesta manera, l’aparició de possibles situacions de risc per a la ciutadania, com la proliferació d’incendis.


Sobre aquest tema, el regidor de Medi Ambient, José Gozalvo, comenta que “una de les grans prioritats d’aquest equip de govern és oferir als torrentins i torrentines una ciutat més amable i neta, amb els seus barris i parcs millor cures, tal com ens vam comprometre. Volem continuar treballant per a estar a l’altura del que es mereix Torrent i la seua ciutadania”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.