Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent celebrarà una nova edició del Showroom Faller del 28 al 30 de març de 2025
Torrent celebrarà una nova edició del Showroom Faller del 28 al 30 de març de 2025

Torrent celebrarà una nova edició del Showroom Faller del 28 al 30 de març de 2025

abril 15, 2024

Després de l’èxit de la primera edició, Torrent revalida este outlet pel qual han passat milers de persones durant tot el cap de setmana

El I Showroom Faller de Torrent, celebrat a la Sala Cívica de l’Antic Mercat durant el cap de setmana ha sigut un èxit rotund, amb milers de visitants de tota la Comunitat Valenciana que han pogut disfrutar d’una completa exposició d’indumentària, complements i artesania fallera.

Este divendres 12 d’abril obria les seues portes, organitzat pel Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb l’Ajuntament de Torrent i la Diputació de València. Durant tres dies, fins al diumenge 14 d’abril, s’ha convertit en l’epicentre de la indumentària valenciana oferint descomptes de fins al 70%. Tal ha sigut l’acolliment que l’organització de l’esdeveniment ja ha posat la mira en 2025, confirmant la celebració de l’esdeveniment del 28 al 30 de març.

Segons ha assenyalat l’alcaldessa de la localitat, Amparo Folgado, ‘’És un orgull per a Torrent estar situats en eixe mapa de l’excel·lència en indumentària valenciana. Hem rebut a persones de la comarca, de la Província de València i fins i tot de més enllà de la pròpia Província, que han vingut a adquirir productes d’indumentària de fallera en estos tres dies.’’ Així mateix, ha volgut descatacar que ‘’Torrent és un referent en la confecció, en la indumentària i en la qualitat dels productes, i a més, ho ha fet molt més gran amb este Showroom en estos tres dies’’.

Tota una sèrie d’empreses torrentines, així com agremiades de renom en la Comunitat Valenciana han estat participat en este esdeveniment: Vestits regionals Amparo Gálvez, Bruses Cocoliso, Empar del Remei, A l’Antiga, Andrea Indumentaria, L’Ú i Dos Indumentària Valenciana, El Vestidor Faller, Artesania Fidela, Alan Indumentaria, Carlos Salvador Indumentària, Arturo Torremocha, Indumentaristes La Clau, Nicolina Merceria Tècnica, Marian Roba Valenciana i Festa, El Tabalet, 25 Alfileres i SC Indumentària.

Al costat de la zona comercial, el I Showroom Faller ha oferit un programa complet de conferències i col·loquis protagonitzats per destacats professionals del sector, incloent indumentaristes, dissenyadors, historiadors i experts en teles i teixits.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.