Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent arranca la Setmana Santa amb la processó del Diumenge de Rams
Torrent arranca la Setmana Santa amb la processó del Diumenge de Rams

Torrent arranca la Setmana Santa amb la processó del Diumenge de Rams

març 25, 2024
Si el temps ho permet, hui Dilluns Sant se celebren els trasllats processionals del Sant Sopar i de les Negacions de Pedro.

Torrent va arrancar ahir la seua Setmana Santa, declarada d’interés turístic autonòmic de la Comunitat Valenciana amb la benedicció de les palmes i la processó del Diumenge de Rams. La primera de les processons de la Setmana Santa 2024 va començar a les 9 del matí en la Parròquia de la Sagrada Família on es van congregar les dèsset germanors de Setmana Santa de Torrent, la Reina de la Trobada i Ángel de la Resurrecció, Mariola Garrido Penella, les seues cambreres Ana García Medina i Carmen Fernández Alcalá, així com l’Alcaldessa Amparo Folgado, el President de la JCHHSS, José Vicente Yago i els germans majors de totes les germandats.

Després de la benedicció de les palmes, la processó es va realitzar en dos itineraris fins a la Parròquia de Sant Joan Bosco, una dels itineraris va estar presidit pels germans majors de cada germanor i el germà major suprem, David Llopis, mentres que l’altre itinerari va estar presidit per la imatge de Jesús muntat en una burreta, de la Germandat de la Santa Faç i la Reina de la Trobada.

A l’arribada a la Parròquia de Sant Joan Bosco, es va celebrar la Missa de campanya a l’esplanada exterior amb la participació de totes les germandats de Setmana Santa de Torrent.

Si el temps ho permet, les celebracions de la Setmana Santa de Torrent continuen hui Dilluns Sant amb diferents viacrucis i trasllats processionals. Esta nit a les 22 hores se celebra el Trasllat processional del Pas del Sant Sopar des de la Parròquia de San José fins a la Casa Museu i a la mateixa hora, el Trasllat processional de la Germanor de les Negacions de Pedro. A més, a les 21 hores, la Germanor de Jesús de Medinaceli celebra un Viacrucis pel barri de la Parròquia de Sant Joan Bosco. A les 21.30 hores, les germanors pertanyents a la Parròquia de Mont-Sión, celebren un Viacrucis pels carrers adjacents a la parròquia i finalment, a les 21.30 hores la Germanor de la Flagel·lació del Senyor celebra un Viacrucis des del Centre Verge dels Desemparats en la Plaça Fra Antonio Panes fins a la Parròquia de l’Asunción de Ntra. Sra.

Torrent arranca la Setmana Santa amb la processó del Diumenge de Rams

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.