Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent agraeix als serveis municipals i d’emergències la seua labor enfront dels efectes de les fortes ratxes de vent
Torrent agraeix als serveis municipals i d’emergències la seua labor enfront dels efectes de les fortes ratxes de vent

Torrent agraeix als serveis municipals i d’emergències la seua labor enfront dels efectes de les fortes ratxes de vent

novembre 3, 2023
El Bàndol de l’alcaldessa pel qual es tanquen parcs, jardins i activitats a l’aire lliure, finalitzarà quan el Centre de Coordinació d’Emergències de per finalitzada la situació d’alerta per forts vents

L’Ajuntament de Torrent a través de l’alcaldessa, Amparo Folgado, ha agraït la labor dels serveis municipals i d’emergències durant aquests dies en què Torrent s’ha vist afectada per la borrasca Ciarán. L’alcaldessa va manifestar anit el seu agraïment en finalitzar el Ple Ordinari i va subratllar que, durant tot el dia, però també l’anaven a fer durant la nit, anaven a estar treballant perquè Torrent tornara a la normalitat.

Durant tot el dijous i divendres, els serveis d’emergències: Bombers, Policia Local, Protecció Civil, però també els serveis municipals: Brigades, jardiners, escombrariaires i empleats d’higiene urbana han estat treballant i atenent les múltiples incidències, juntament amb altres serveis com el d’aigües i fins i tot d’electricitat.

En temps rècord han estat retirant de la via pública, arbres que han caigut, grans branques, fanals, cartelleria de façanes d’edificis, contenidors bolcats, tendals, persianes, cables solts i tot tipus d’elements que s’han vist afectats per les fortes ratxes de vent, provocades per la borrasca Ciarán.

Des del dimecres a la nit, l’Ajuntament va estar avisant a través de les xarxes socials i donant consells a la població sobre les fortes ratxes de vent. Ahir dijous, a primera hora del matí es va anunciar que es tancaven els paellers municipals, l’Hort de Trénor i el parc de la Plaça Amèrica.


Després d’augmentar el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat, l’avís de groc a taronja, al migdia, l’alcaldessa va anunciar un Bàndol pel qual es tancaven tots els parcs, jardins, zones de joc i àrees recreatives municipals, activitats extraescolars a l’aire lliure en col·legis municipals i instal·lacions i activitats esportives i d’oci a l’aire lliure.

A més, des del consistori s’ha recomanat en tot moment als veïns que limiten, en la mesura que siga possible, l’estada en vies públiques i zones a l’aire lliure.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.