Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Tot llest per a la ‘Tornada al col·le’ a Torrent
Tot llest per a la ‘Tornada al col·le’ a Torrent

Tot llest per a la ‘Tornada al col·le’ a Torrent

setembre 5, 2023
Els operaris de l’Ajuntament han estat treballant durant l’estiu perquè els centres educatius estiguen en perfectes condicions de cara a l’inici del curs 2023/24
Aquesta partida de 120.000 euros inclou la pintura de despatxos i aules, el condicionament de façanes, l’adequació de les zones recreatives o el manteniment dels sistemes elèctrics, entre altres
Una de les grans novetats és l’habilitació d’una nova aula de 2-3 anys en el CEIP El Molí

Prop de 20.000 alumnes i alumnes es preparen per a iniciar el curs 2023/24 en els centres educatius de Torrent a partir de l’11 de setembre, data en la qual s’incorporarà a les classes els estudiants d’Infantil, Primària, ESO, Batxiller, Educació Especial i Formació Professional Bàsica i Cicles Formatius. Mentre que al llarg del mes farà el propi l’alumnat de l’Escola d’Adults, Escola Oficial d’Idiomes, FP Bàsica de segona oportunitat i Programes Formatius de Qualificació Bàsica i Ensenyament Esportiu i Artístic.

Així, en vistes al retorn de l’activitat lectiva, durant els mesos d’estiu l’Ajuntament de Torrent ha intensificat els treballs en els centres públics de la ciutat, de manera que tot estiga a punt i en les millors condicions de cara a l’inici del curs. “Es tracta d’una sèrie d’actuacions de millora de les instal·lacions, que contemplen des de la pintura de despatxos i aules, al condicionament de façanes, l’adequació de les fonts i el pati o el manteniment dels sistemes elèctrics, entre altres”, explica el regidor responsable de Nous Espais, José Gozalvo.

El consistori torrentí ha destinat una inversió de 119.550 euros amb aquest propòsit, amb una partida de 87.750 euros ja realitzada -el que suposa el 73% de les actuacions previstes- i una altra per valor de 24.300 que s’anirà materialitzant en els pròxims dies. Igualment, també es contempla una inversió de 7.500 euros en el condicionament de les instal·lacions del CEIP L’Encarnació davant les pluges. D’altra banda, a la Casa de la Cultura s’ha instal·lat una nova il·luminació, que permetrà als usuaris de la biblioteca estudiar més còmodament.

Així mateix, com a novetat aquest curs Torrent disposarà d’una nova aula pública de 2-3 anys en el CEIP El Molí, que se suma a les ja disponibles en els centres de Lope de Vega, Joan XXI, Sant Joan Baptista, Verge del Rosari i Federico Maicas. “Aquesta aula comptarà amb una capacitat de 18 estudiants, així com accés propi, un pati amb sòl de seguretat de cautxú i un bany adaptat a les necessitats dels xiquets i xiquetes d’aquestes edats, complint així amb la normativa que estableix la Generalitat per a aquesta mena d’instal·lacions”, comenta el regidor d’Educació, Guillermo Alonso del Real, qui també destaca que “s’han adaptat espais per a habilitar una nova aula de psicomotricitat i una nova ubicació de l’aula de l’alumnat de cinc anys”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.