Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Marta Bermell Morera, nova Musa de la Música 2022
Marta Bermell Morera, nova Musa de la Música 2022
, ,

Marta Bermell Morera, nova Musa de la Música 2022

octubre 3, 2022

En commemoració del 50a aniversari de la Unió Musical Torrent, en l’acte es va homenatjar a totes les Muses de la Música que han conformat la història de l’entitat musical

L’Auditori de Torrent va ser testimoni ahir de l’exaltació de Marta Bermell Morera com a nova Musa de la Música de la Unió Musical de Torrent (UMT) en l’any 2022, en un acte familiar i emotiu en el qual va estar abrigallada per amics i familiars, així com els seus mantenidors Verónica Bermell i Pablo Pradillo.

L’acte va començar amb un homenatge a la Musa de la Música 2020, María Caballer Sanchís, qui ha representat a la UMT en els actes celebrats durant els dos últims exercicis. Instants després, María Caballer va passar el testimoni d’aquest regnat a Marta Bermell, fent lliurament de la banda que l’acredita com a nova Musa de la Música.

Tot seguit, l’alcalde Jesús Ros va dedicar unes paraules a María, felicitant-la pel seu regnat, i a Marta, a qui li va tendir la mà per a iniciar aquesta nova i il·lusionant etapa. Una vegada finalitzat el discurs, l’alcalde va fer lliurament a Marta Bermell de la insígnia representativa que lluirà la Musa en els diferents actes. Per part seua, el president de la UMT, Pepe Plaza, li va fer lliurament d’un quadre commemoratiu del seu regnat i la va felicitar pel seu nomenament, desitjant-li la millor sort per a enguany.

Seguidament, en commemoració del 50a aniversari de la Unió Musical Torrent, les Muses de la Música dels anys anteriors van pujar a l’escenari per a rebre un reconeixement i homenatge per la seua aportació a la insigne història de l’entitat. I, com a colofó, l’Orquestra de la Unió Musical Torrent, dirigida per Rafael Ortí, va tancar l’acte amb un concert en el qual van interpretar Gènesi de Rossano Galant, Academic Festival Overture Op.80 de Johannes Brahms amb Louis Bergonzi i de la Sinfonia Incompleta de Franz Schubert.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.