Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

L’Associació Empresarial de Torrent valora de forma positiva el treball policial en el Polígon Industrial

juliol 10, 2018

L’increment de les actuacions en la zona ha permés obtindre tan bons resultats des del punt de vista de la seguretat i la reducció de delictes

L’Associació empresarial de Torrent (Aset) felicita la Policia Nacional i a totes la unitats operatives de la Policia Local de Torrent, especialment al torn de nit que s’encarrega de la seguretat quan l’activitat en el polígon és menor. El regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, ha assistit a una trobada encapçalada pel president d’Aset, Francisco Jiménez, el representant de la junta directiva, Francisco Capel, l’inspector accidental de Policia Nacional, Paco Real, i el Comissari Cap de la Policia Local de Torrent, Eduardo Martínez.

Este comité de seguretat ha avaluat positivament la seguretat del Polígon industrial Mas del Jutge, ja que des de principis d’any no s’han hagut de lamentar robatoris en les empreses que ho componen. A més, els empresaris i les empresàries van manifestar la seua satisfacció pel treball que estan realitzant Policia Local de Torrent i Policia Nacional amb una presència constant en la zona, donant resposta a les demandes dels treballadors. D’aquesta forma, les contínues actuacions en la zona han permés obtindre tan bons resultats des del punt de vista de la seguretat i la reducció de delictes.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.