Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Les Falleres Majors de Torrent visiten la Diputació de València
Les Falleres Majors de Torrent visiten la Diputació de València

Les Falleres Majors de Torrent visiten la Diputació de València

març 13, 2024
Este dimecres, María Peris i Vega Román, al costat de les seues Corts d’Honor, han iniciat les visites institucionals.

Este dimecres, les Falleres Majors de Torrent, María Peris i Vega Román, en companyia de les seues Corts d’Honor i l’alcaldessa de la ciutat, Amparo Folgado, han iniciat les seues visites institucionals, vivint una jornada fallera que ha tingut com a punt de partida la capital del Túria.

En primer lloc, han sigut rebudes en la Diputació de València, en la seu situada en la Plaça Manises, pel President de la Diputació, Vicent Mompó. Una trobada en el qual també han sigut presents les Falleres Majors de València, María Estela Arlandis i Marina García, al costat de les seues respectives Corts d’Honor. Durant la seua visita a l’edifici de la Diputació, les representants de Torrent han tingut l’oportunitat de conéixer de primera mà l’important treball que es du a terme en esta institució, recorrent els palaus de Scala i Baília.

Després del seu pas per Diputació, María i Vega han aprofitat l’ocasió per a visitar la Basílica de la Verge i algunes de les més emblemàtiques falles del centre de València, com és la Falla Plaza del Pilar. Allí s’han donat cita al costat del quadre d’Honor i han pogut acostar-se a conéixer el monument ‘’Vudú’’, de l’artista Paco Torres, que ja comença a prendre forma en la cèntrica plaça. També s’han acostat a la Falla Plaza de la Mercè i han visitat el monument municipal de la mà de Pere Baenas, previ a la mascletà a càrrec de Pirotècnia Turís.

Esta vesprada i demà dijous, les visites institucionals continuaran a tan sols dos dies de l’esperada nit de la Plantà. Comença així la setmana gran de les Falles a Torrent.

Les Falleres Majors de Torrent visiten la Diputació de València

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.