Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Les Falles de Torrent a escena
Les Falles de Torrent a escena

Les Falles de Torrent a escena

setembre 26, 2023
El Concurs de Declamació i Teatre Faller tornarà a reunir les comissions de la ciutat damunt de l’escenari del 2 d’octubre al 29 de novembre

Un any més, els fallers i falleres de Torrent es tornaran a pujar a l’escenari per a demostrar els seus dots escènics en el XLIV Concurs de Teatre Major i el XLIII Concurs de Teatre Infantil, que es desenvoluparan des del pròxim 2 d’octubre al 29 de novembre en la sala d’actes de l’Ajuntament de Torrent. Així, el públic podrà gaudir de manera totalment gratuïta d’un dels certàmens més longeus i participatius de la província, amb quasi dos mesos de teatre ininterromput i al voltant de 50 obres en valencià.

“El Concurs de Declamació i Teatre Faller és una de les tradicions més especials de la nostra ciutat, ja que conjuga la nostra passió per la cultura valenciana i l’ús de la nostra llengua, a més de permetre’ns donar visibilitat a la rica història teatral de Torrent i impulsar el talent local”, destaca el regidor de Cultura, Falles i Turisme, Aitor Sánchez. L’edil també manifesta que “el programa d’aquesta edició inclou una àmplia varietat de gèneres i estils, des de comèdia fins al drama, passant pel teatre didàctic per als més joves, que és una clara mostra dels valors de respecte i convivència que comparteixen els nostres fallers i falleres”.

El concurs estarà dividit en modalitat curta, llarga, juvenil i infantil, i una vegada finalitzat, es repartiran en cada categoria els premis a millor obra, direcció, escenografia i actors i actrius. La programació completa es pot consultar en el portal web de l’Ajuntament de Torrent (https://torrent.es/teatrefaller/).

Les Falles de Torrent a escena

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.