Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, , ,

La solidaritat torrentina lluita per a fer front a l’efecte del coronavirus

juny 4, 2020

La pròxima proposta solidària és la donació d’aliments en benefici de l’Economat de Càritas, organitzada per la filà Hospitalaris i la capitania Contrabandistes

Si alguna cosa ha unit als torrentins i torrentines durant aquests últims mesos en què el COVID-19 ha canviat els hàbits de totes les persones han sigut les iniciatives solidàries. Associacions, col·lectius, empreses o particulars s’han unit en diferents propostes, però totes amb un punt en comú: ajudar a tots els veïns i veïnes que ho necessitaven. Ara, en l’àmbit fester, és el torn per a la filà Hospitalaris i la capitania Contrabandistes, amb la col·laboració de la FMCT, que han organitzat una recollida d’aliments per a l’Economat de Càritas de Torrent. Per això, durant el dissabte 6 de juny de 10 a 20 h s’arreplegaran en la caserna de Hospitalaris, Sant Roc, 20, aliments no peribles.

En aquesta col·laboració amb l’Economat cal sumar la carrera virtual solidària que va organitzar el Grup Missió de la Parròquia de l’Asunción i que va tenir lloc el 23 i 24 de maig. L’esdeveniment va aconseguir recaptar 9.777,54, unint-se 800 participants, una xifra molt positiva i que ha sigut íntegrament donada per a la compra d’aliments per a les famílies que més els necessiten.

Així mateix, l’equip Torrent C.F. encara té activa un compte bancari per a realitzar donacions perquè cap família es quede arrere. El número del compte és: ES17 3118 2024 1027 2001 5098; poden fer-se ingressos des d’1 € fins al dia 15 de juny.

Com no podia faltar, ADISTO, associació que sempre col·labora en tot el que se li proposa, està confeccionant una sèrie de turbants per a evitar que les persones que hagen de treballar amb màscara i, per tant, fer ús d’elles durant moltes hores, puguen estar més còmodes i protegir-se les orelles.

Per part seua, Col·lectiu Soterranya no ha parat ni un sol moment i des del principi va estar fabricant viseres solidàries per a repartir pels centres de salut, residències i hospitals o comerços de primera necessitat. Ara, han tornat a posar en marxa el seu taller social de Bicis Per a Totes, donant resposta a les peticions i la necessitat de tantes persones de disposar d’aquest mitjà de transport i que no poden adquirir.

Finalment, la comunitat educativa ha estat molt involucrada i ha desenvolupat diferents propostes, com ‘Tirem avant amb art’, una iniciativa de el IES Tirant lo Blanc consistent a adornar els balcons i finestres de cors verds per a donar esperança i reconèixer la gran labor de tots els professionals que han treball pels altres.

El alumnat de MontSió també va participar en un projecte per a animar a les persones majors pertanyents a la residència Santa Elena, per la qual cosa els van escriure cartes amb missatges d’esperança, un gest que va emocionar als receptors d’aquests correus. D’altra banda, les AMPAS de Veles e Vents, Antonio Machado, Federico Maicas, Sant Pasqual i Miguel Hernández es van unir per a confeccionar màscares.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.