Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El nou del carril de ciclovianants del camí Vell de València ja és una realitat
El nou del carril de ciclovianants del camí Vell de València ja és una realitat

El nou del carril de ciclovianants del camí Vell de València ja és una realitat

desembre 4, 2023
Divendres passat es va obrir al públic el primer tram del carril, que discorre des de la carretera Picanya fins als carrers 9 d’octubre i Campoamor

El nou del carril de ciclovianants del camí Vell de València, des de la carretera de Picanya fins als carrers 9 d’octubre i Campoamor, ja és una realitat. Divendres passat es va obrir al públic el primer tram del carril, d’uns 300 metres de longitud i 2 d’ample, el qual connectarà finalment amb l’estació de metro de Torrent mitjançant trams compartits entre vianants i cicles per les places Campoamor i l’Estació.

“El carril de ciclovianants ha sigut proveït de 14 lluminàries al llarg del recorregut per a garantir la seguretat dels usuaris en horari nocturn, i s’han instal·lat unes altres amb més potència en els voltants de les àrees d’estacionament amb aquesta mateix objetciu –explica el regidor d’Urbanisme, José Francisco Gozalvo-. Fet que havia sigut demandat pels veïns en reiterades ocasions durant els últims anys, i al qual ara donem resposta”.

D’aquesta manera, amb aquesta intervenció s’ha generat un només sentit de circulació des de l’interior de la localitat cap a la carretera de Picanya, paral·lela al carril bici, adequant-se a la mateixa amb nova senyalització vertical i horitzontal per a una major seguretat en la incorporació a la via.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.