Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’alcaldessa de Torrent visita la ciutat de Sogorb amb motiu de les seues festes patronals
L’alcaldessa de Torrent visita la ciutat de Sogorb amb motiu de les seues festes patronals

L’alcaldessa de Torrent visita la ciutat de Sogorb amb motiu de les seues festes patronals

setembre 8, 2023

Com cada any, la ciutat de Torrent ha tingut un paper molt especial en les festes patronals de Sogorb, fruit de la consolidada relació de germanor entre les falles de Torrent i les festes de Sogorb, en la tradicional entrada de Bous i Cavalls.

L’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, va assistir ahir acompanyada del 3er tinent d’alcalde, José Gozalvo, a la Gran Entrada de Bous i Cavalls. Una vegada més, va exercir d’ambaixadora del xocolate torrentí i dels seus productors, lliurant un detall en nom de la ciutat, a l’alcaldessa de Sogorb, Mari Carmen Climent. Folgado va coincidir ahir a Sogorb amb el Molt Honorable President de la Generalitat, Carlos Mazón, així com la Presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina i diferents diputats autonòmics, la qual cosa demostra la rellevància d’aquestes festes de Sogorb.

En el dia de hui, Torrent també estarà representada per la regidor de Festes, María Fernández, i la delegada de Participació Ciutadana, Ana Penella, sumant-se als nombrosos representants de la capital de L’Horta Sud que han gaudit de les festes patronals de Sogorb durant aquests dies, sobretot del món faller torrentí.

El passat 27 d’agost va tenir lloc l’homenatge a la fraternitat de les dues ciutats després de l’acte de proclamació de la Reina Major de les Festes, Valeria Marín Magdalena. Allí va ser present la Fallera Major de Torrent, María Peris Moreno, mentre que l’endemà la Fallera Major Infantil, Vega Román Montero, va acompanyar a Manuela Guillén Escrig en el seu nomenament com a Reina Infantil. Les màximes representants falleres també van participar en altres actes festius com l’ofrena a Nostra Senyora de la Cova Santa o la recepció que van oferir les reines de les festes de Sogorb a l’Ajuntament de la localitat.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.