Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

L’AECC presenta la Run Càncer 2017

gener 23, 2017

El dia 23 de setembre Torrent acollirà la I Carrera i la II Marxa Solidàries contra el Càncer

L’AECC València va presentar dimecres al matí en el Complex Esportiu Cultural de la Petxina, la carrera Run Càncer València 2017. Un circuit de marxes i carreres solidàries més gran de tot Europa, i Torrent s’hi suma per segon any consecutiu per a lluitar contra el càncer. Enguany s’inclou la gran novetat d’una carrera amb classificació, a més de la marxa no competitiva que es féu l’any passat, que va tenir 1.300 participants i en la qual es van recaptar un total de 6.550 euros. La data per a esta iniciativa s’ha programat per al dia 23 de setembre de 2017.

L’acte de presentació va comptar amb la presència de 150 persones, entre membres de les juntes locals, investigadors i representants institucionals i de l’àmbit esportiu, i no hi va faltar les representants de l’associació de Torrent, així com la regidora d’Esports, Nadia Marín. “L’any passat la marxa va ser tot un èxit i s’hi arreplegà una suma elevada per a poder prevenir i investigar sobre esta malaltia. Per això, enguany hem pujat un graó, oferint la possibilitat de participar també en una carrera amb classificació, i augmentar així la participació de corredors de la lluita contra esta malaltia”, declara la regidora.

A més en l’acte s’ha fet lliurament de les beques per als treballs de recerca de cinc jóvens valencians, amb les recaptacions obtingudes en el circuit 2016. Entre ells, es troben treballs per a millorar el tractament i abordatge de tumors d’alt impacte com el de pulmó, còlon o metàstasi cerebral en mama, però també en tumors rars com la síndrome mielodisplàsica.
Per a completar el circuit que consta de 40 marxes i 20 carreres i on participen 60 municipis, també se celebrarà l’acte ‘València Contra el Càncer’, que tindrà lloc el 29 d’octubre, per a col·laborar de forma activa i saludable amb esta causa.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.