Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El projecte de formació musical ‘Shhcúchame’ començarà el pròxim 6 d’abril
El projecte de formació musical ‘Shhcúchame’ començarà el pròxim 6 d’abril

El projecte de formació musical ‘Shhcúchame’ començarà el pròxim 6 d’abril

abril 1, 2022

Es tracta d’un projecte formatiu per a entendre millor les obres musicals per mitjà de l’escolta intel·ligent i dinàmica

L’Ajuntament de Torrent impulsa el projecte de divulgació  musical “Shhcúchame”, amb l’objectiu d’oferir formació per a analitzar i entendre les obres musicals per mitjà de l’escolta intel·ligent i dinàmica, convertint l’audició musical en una experiència personal. Amb aquest propòsit, el professor i director musical, Bernardo Mora-Fandos, qui és titulat superior en flauta travessera i llicenciat en Història i Ciències de la Música, serà l’encarregat d’impartir aquestes sessions formatives fent servir aquest mètode pedagògic actiu, dinàmic i creatiu.

“Esta iniciativa està dirigida a tots els amants de la música que vulguen aprofundir en aquest art, de manera que puguen aprendre d’un gran professional com és Bernardo, que compta amb una trajectòria consolidada i una manera d’ensenyar amena i divertida”, ha destacat la regidora de Cultura, Susi Ferrer, qui també ha afegit que “aquest projecte s’inclou en la programació dissenyada per a l’Any de la Música de Torrent, amb el qual volem retre homenatge a l’especial manera de viure la música que té la ciutat de Torrent”.

El projecte constarà de 10 sessions, en horari de 19h a 20:30h, que tindran lloc el primer i el tercer dimecres de cada mes a la Casa de la Cultura, a partir del dia 6 d’abril.  En aquest aspecte, cal destacar que les primeres sis sessions es desenvoluparan abans de l’estiu, mentre que les quatre restants es reprendran a partir del 14 de setembre. Respecte a l’assistència, l’entrada serà lliure fins a completar l’aforament,  i la inscripció es pot realitzar en un formulari obert en la pàgina web de l’Ajuntament de Torrent (http://www.torrent.es/torrentpublic/inicio/serveis/cultura/form-shhcuchame.html).

El projecte de formació musical ‘Shhcúchame’ començarà el pròxim 6 d’abril

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.