Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El nou espai infantil de 13.000m2 projectat en Parc Central va prenent forma

març 7, 2023

La fase de consulta s’ha traslladat ara els centres educatius de Torrent, de manera que els menors en edat escolar puguen plasmar per escrit les seues idees i integrar-les en el disseny del projecte


El nou espai infantil de 13.000m2 projectat en la zona de Parc Central va prenent forma. Després de la reunió celebrada al mes de gener entre els i les representants del Consell de Xiquets i Xiquetes i l’Ajuntament de Torrent, en què els xiquets i xiquetes van poder conèixer de primera mà la iniciativa del consistori i verbalitzar les seues idees per a aquest espai, el procés de consulta s’ha traslladat ara als centres educatius de la ciutat perquè els més xicotets puguen plasmar per escrit les seues propostes i, així, poder integrar-les en el projecte en un futur.


“Tenim la voluntat de reunir en un mateix espai totes les activitats que els xiquets i xiquetes de Torrent puguen desitjar, i per eixe motiu hem iniciat aquest procés consultiu en els centres educatius de la ciutat. Volem saber com volen que es denomine aquest espai, quines activitats desitgen que dispose i tot quant puguen imaginar”, explica l’alcalde Jesús Ros.


D’aquesta manera, al llarg del mes d’abril es remetran a l’Ajuntament de Torrent totes les propostes elaborades pels menors i, una vegada recopilades, es desenvoluparà l’oferta definitiva d’activitats infantils que inclourà l’espai.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.