Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El CIJ trau les seues activitats al carrer
El CIJ trau les seues activitats al carrer
, ,

El CIJ trau les seues activitats al carrer

abril 16, 2019

Amb motiu del Dia Europeu de la Informació Juvenil, que se celebra el 17 d’abril, la plaça de la Unió Musical s’ompli d’activitats i música

Torrent es va sumar el passat cap de setmana al Dia Europeu de la Informació Juvenil amb una proposta a peu de carrer en la plaça de la Unió Musical en la qual van participar centenars de persones, joves en la seua majoria.

El CIJ trau les seues activitats al carrer

L’esplanada es va omplir de les més variades propostes. Així, es van celebrar tallers de màscares, tatuatges, il·lustració i escriptura. Els artistes Juanjo Gasull i Cristina Clemente van pintar un mural-grafiti i també va haver-hi atraccions mecàniques. El punt CIJ va comptar amb un photocall, un programa de ràdio digital i xapes. Els participants van gaudir de la màgia del Mag Asdro. La nota musical la van posar les actuacions de Raúl Ogalla, els djs Xplícit Monkeys i el grup Jera.

La regidora de Joventut i Esports, Nadia Marín, va participar en les activitats i va destacar “la importància d’aquestes jornades per a visibilitzar totes les activitats que es proposen per als joves de Torrent des del CIJ”.

A més de les activitats de dissabte, dimecres 17 d’abril, el CIJ Torrent se suma a la celebració del Dia Europeu de la Informació Juvenil amb una sèrie de xarrades informatives i tallers gratuïts referits a qüestions relacionats amb salut i nutrició, xarxes socials i ocupació.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.