Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El CIJ de Torrent ix al carrer amb els jóvens de la ciutat
El CIJ de Torrent ix al carrer amb els jóvens de la ciutat
, ,

El CIJ de Torrent ix al carrer amb els jóvens de la ciutat

abril 17, 2018

La cèntrica avinguda al Vedat s’omplí de música i màgia amb les actuacions dels més jóvens del municipi

Esta jornada lúdica i festiva s’organitzà en commemoració del Dia Europeu de la Informació Juvenil, que se celebra el 17 d’abril

Hui, dia 17 d’abril, se celebra el Dia Europeu de la Informació Juvenil, una jornada en què es reivindica la importància i la necessitat de l’accés a la informació per part dels jóvens amb l’objectiu d’encaminar-se a l’emancipació coneixent els seus drets i obligacions.

Per al Centre d’Informació Juvenil de Torrent és una data assenyalada en el calendari, per això s’organitzà dissabte passat una festa amb l’objectiu de visibilizar les activitats que es fan des del CIJ, a més d’informar a altres joves de les possibilitats de formació i oci de la ciutat. Els responsables de promocionar este espai van ser els corresponsals del CIJ, un grup de jóvens que col·laboren des de fa mesos en diferents esdeveniments i activitats de Torrent i són els representants en la institució de la joventut torrentina.

El CIJ de Torrent ix al carrer amb els jóvens de la ciutat

La jornada en commemoració d’esta efemèride començà amb l’actuació del mag torrentí Jose, qui va oferir diferents trucs de màgia als presents. Més tard sigué el torn de tres grups emergents en la nostra localitat: Noria, Funkers i els Germans Marín. El grup de música Noria, format pels torrentins Marcos i Albert, oferiren cançons pròpies i altres versions de temes coneguts pel públic. El segon torn va ser el dels Funkers, un grup format per huit jóvens que versionaren cançons de grups com Blaumut, Txarango o La Raíz, i que ja han anunciat per xarxes socials que van a començar a compondre temes propis. Finalment, va anar el torn del flamenc amb l’actuació dels artistes Germans Marín, Adrián i Toni.

El bon ambient i la companyonia regnar en esta festa que va omplir l’avinguda de veïns i veïnes de totes les edats. Els corresponsals del CIJ tenen com a mitjà de divulgació digital un compte en Instagram @correcijtorrent, on publiquen diàriament informació interessant per als més jóvens. A més, en esta mateixa plataforma estan realitzant un sorteig d’una càmera Instax Mini, en el qual poden participar els jóvens de Torrent d’entre 14 i 30 anys. Els passos per a participar són els següents:

1. Seguir en Instagram a @correcijtorrent.
2. Comentar en la imatge del sorteig responent a les següents preguntes:
-I tu, com t’informes?
– Pense que obtenir informació és important perquè…
3. Esmenta a 2 amics o amigues que tinguen entre 14 i 30 anys.

Només s’accepta una única participació per persona.

La participació finalitza hui 17 d’abril, que coincideix amb el Dia Europeu de la Informació Juvenil a les 23:59h. El sorteig tindrà lloc el divendres 20 a les 19.30h en l’Espai, a portes obertes i es retransmetrà en directe per Instagram.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.