Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent habilita un punt d’informació turística a festes
Torrent habilita un punt d’informació turística a festes

Torrent habilita un punt d’informació turística a festes

agost 5, 2019

Després d’un descans per les festes patronals tornen les visites guiades a la Torre

Amb motiu de les festes patronals i coincidint amb les trabucades i la Gran Entrada Cristiana i Mora, dies que es concentra en el barri antic una gran afluència de gent de Torrent i visitants d’altres poblacions que vénen a gaudir de l’espectacle de la festa de Moros i Cristians, divendres passat 26, diumenge 28 i dilluns 29 de juliol es va habilitar a la porta de la Casa de la Cultura i al peu de la Torre, un punt d’informació turística per a donar a conéixer les tradicions, la cultura i la gastronomia de Torrent.

En l’estand preparat per a l’ocasió es repartien els fullets informatius recentment dissenyats per a difondre els recursos de Torrent, amb informació sobre la ciutat, recursos culturals i turístics, així com el Butlletí Informatiu Municipal (BIM) i el programa de festes i de Moros i Cristians. El que va despertar més interès entre les persones que s’acostaven a preguntar eren les diferents festes de la ciutat, especialment les de Moros i Cristians.

del tradicional xocolate de Torrent. Divendres i diumenge, que van coincidir amb les dos trabucades, es van acostar vora cent persones, mentre que dilluns, el dia de la Gran Entrada Mora i Cristiana, la xifra es va multiplicar amb visitants de la província de València, d’Alacant, de veïns que estiuegen en el Vedat i fins i tot d’estrangers que volien veure la Gran Entrada en primera persona.

Torrent habilita un punt d’informació turística a festes
VISITES A la TORRE I DIA MUNDIAL DEL TURISME

Després d’un descans per les festes patronals, les visites a la Torre tornaran a estar actives. El dia 14 d’agost es farà una visita guiada al monument a les 9.15h. Per a concertar cita, tant per a eixe dia com per a qualsevol altre, s’ha d’enviar un correu electrònic a visitestorrent@torrent.es.

D’altra banda, el 26 de setembre coincidint amb el Dia Mundial del Turisme s’està organitzant una jornada especial al voltant de l’emblemàtic monument, plena d’activitats dirigides a tota classe de públic.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.