Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Folgado es reuneix amb la directora general de Turisme per a potenciar Torrent

novembre 10, 2023

Un dels objectius proposats a llarg termini és la futura creació d’una oficina turística que centralitze els atractius de la ciutat

L’alcaldessa Amparo Folgado s’ha reunit este matí a València amb la directora general de Turisme, Esther Labaig, per a abordar assumptes que afecten la imatge i a la projecció turística de la capital de l’Horta Sud. En la trobada també ha sigut present el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament, José Gozalvo, ja que un dels punts abordats és la potenciació del turisme verd i sostenible a través dels entorns naturals, rutes i senderes enclavades en el municipi.

També s’han plantejat altres propostes per a potenciar la imatge de Torrent, ciutat que posa en valor el seu passat, amb la seua històrica torre com a gran emblema, i que viu intensament les seues tradicions, gastronomia i festes. En esta línia d’impulsar el seu patrimoni cultural i turístic, un dels objectius proposats a llarg termini és la futura creació d’una oficina turística que centralitze tots estos atractius i potencie la imatge de la ciutat.

En acabar la trobada, l’alcaldessa Folgado ha fet lliurament d’una cistella de xocolates típics torrentinos a Labaig. Sense anar més lluny, el xocolate de Torrent també serà present en Gastrònoma, Festival Gastronòmic del Mediterrani, que se celebra en Fira València del 12 al 14 de novembre.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.