Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent reforça la seguretat en vespres de la festivitat de Tots els Sants
Torrent reforça la seguretat en vespres de la festivitat de Tots els Sants

Torrent reforça la seguretat en vespres de la festivitat de Tots els Sants

octubre 23, 2023
L’Ajuntament i els cossos de seguretat perfilen els últims detalls de l’operatiu especial que s’habilitarà perquè els veïns de Torrent puguen recordar als seus familiars i sers estimats sense aglomeracions i amb total tranquil·litat

L’Ajuntament de Torrent ultima els detalls del dispositiu especial que es desplegarà en els voltants del cementeri parroquial amb motiu de la festivitat de Tots els Sants. Agents de la Policia Local i Nacional, juntament amb voluntaris de Protecció Civil, actuaran de manera coordinada per a regular el trànsit rodat i l’accés al cementeri, amb controls i registres aleatoris per a evitar l’entrada de qualsevol arma o objecte perillós, de manera que els veïns de la localitat puguen recordar als seus familiars i sers estimats sense aglomeracions i de manera segura.

Per a complir amb aquestes tasques es comptarà amb la presència de la Unitat de Vigilància Canina, els components de la qual estan ensinistrats en la detecció de pólvora, i es disposaran habitacles al costat dels accessos, on es realitzaran escorcolls i registres personals salvaguardant la intimitat dels propis ciutadans.

Sobre aquest tema, l’alcaldessa Amparo Folgado subratlla que “el benestar i la tranquil·litat dels torrentins i torrentines és la gran prioritat d’aquest equip de govern. Per això, hem dissenyat una estratègia conjunta amb els diferents cossos de seguretat perquè el Dia de Tots els Sants, i les jornades prèvies, transcórreguen sense incidències ressenyables i es puga atendre qualsevol emergència eventual amb la major eficàcia i celeritat possible”.  

D’aquesta manera, des del 28 d’octubre fins a l’1 de novembre s’habilitaran dos accessos al cementeri, la porta principal i la situada al carrer Ramón Menéndez Pidal, que seran controlats i vigilats per efectius de la Policia Nacional de Torrent. I, a partir del 30 d’octubre, des de la Secció de Senyalització es disposarà el següent en matèria de circulació:

1) El carrer Virgen de la Soledad, des del carrer Ramiro de Maeztu fins a la rotonda, serà d’adreça única en sentit al cementeri, quedant prohibit estacionar en tots dos costats del carrer Virgen de la Soledad.

2) El camí vell de Picassent, des de la rotonda del cementeri fins a la rotonda de la Ciutat de l’Esport (Londres 48), serà de sentit únic d’eixida. S’habilitarà un carril per als vianants, el qual estarà separat per tanques des de l’altura del pàrquing fins al pas de vianants del cementeri.

3) L’entrada al cementeri s’haurà d’efectuar, necessàriament, pel carrer Virgen de la Soledad, la ronda Vicente Pallardó (des de la plaça de la Concòrdia), el carrer MisioneroJesús Planells i la ronda del Safranar. I l’eixida es farà pel camí vell de Picassent, la ronda de Safranar, el carrer Misionero Jesús Planells i la ronda Vicente Pallardó (hacia la plaça de la Concòrdia).

4) El Cap del Servei Operatiu, en col·laboració amb la Secció de Senyalització, determinaran si és necessari realitzar algun tall o desviament de trànsit addicional en funció de la manera en què es desenvolupe la jornada.

En relació a l’estacionament de vehicles, s’habilitarà una zona per a persones amb mobilitat reduïda al costat del propi cementeri, mentre que el públic general podrà fer ús del pàrquing de la Ciutat de l’Esport. L’entrada a totes dues àrees d’estacionament, així com l’eixida de les mateixes es realitzarà a través del carrer Menéndez Pidal, per la qual cosa aquesta via estarà vigilada a fi d’impedir el mal estacionament en aquesta. Cal destacar també que, en iniciar el seu servei, els agents del Servei Operatiu procediran a la retirada dels vehicles indegudament estacionats en les zones assenyalades, sempre amb el temps suficient perquè aquesta labor no impedisca el normal desenvolupament de l’acte. I en el lloc ocupat pel vehicle retirat es col·locarà un adhesiu en la qual constarà, almenys, la matrícula el telèfon de contacte i lloc on s’haja depositat.

Torrent reforça la seguretat en vespres de la festivitat de Tots els Sants

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.