Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Ajuntament de Torrent posa en marxa el Club de Lectura en Valencià
L’Ajuntament de Torrent posa en marxa el Club de Lectura en Valencià

L’Ajuntament de Torrent posa en marxa el Club de Lectura en Valencià

maig 30, 2024
El termini d’inscripció es realitzarà en línia de l’1 de juny fins al 30 de juliol

La Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament de Torrent, que dirigix M. Ángeles Lerma, continua avant amb el Club de Lectura en Valencià, dependent de l’Ajuntament de Torrent. Una iniciativa que es manté i que té com a objectiu fomentar la lectura en valencià i la creació d’un espai de debat i reflexió entorn de la literatura valenciana.

Com és habitual, el Club de Lectura en Valencià es reunirà en diferents ocasions al llarg de l’any per a comentar un llibre prèviament llegit pels participants. El llibre s’entregarà als inscrits al club a l’inici de cada sessió. En algunes de les sessions, el club tindrà l’oportunitat de comptar amb la presència dels autors dels llibres llegits, la qual cosa permetrà als participants aprofundir en l’obra i conéixer de primera mà les experiències i motivacions dels autors.

“El Club de Lectura en Valencià és una iniciativa que naix amb la intenció de fomentar la lectura en valencià i crear un espai on els amants de la literatura puguen disfrutar i compartir les seues impressions sobre diferents obres”, ha destacat M. Ángeles Lerma, regidora de Política Lingüística de l’Ajuntament de Torrent.

El Club de Lectura en Valencià tornarà a posar-se en marxa el mes de setembre, en eixe moment, es donarà a conéixer tota la informació relativa al funcionament del club, el calendari de sessions i els llibres que es llegiran.

Les persones interessades a participar en el Club de Lectura en Valencià poden inscriure’s des de l’1 de juny fins al 30 de juliol en la següent adreça de correu electrònic: promocio.valencia@torrent.es.

L’Ajuntament de Torrent posa en marxa el Club de Lectura en Valencià

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.