Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La plaça de la Unió Musical acull la gran festa de l’associacionisme torrentí
La plaça de la Unió Musical acull la gran festa de l’associacionisme torrentí

La plaça de la Unió Musical acull la gran festa de l’associacionisme torrentí

setembre 22, 2023
La Federació d’Associacions Ciutadanes (FAC) i l’Ajuntament organitzen la XIX Trobada d’Associacions Ciutadanes de Torrent
La programació donarà inici a les 11h i es desenvoluparà durant tota la jornada oferint una infinitat d’activitats

La Federació d’Associacions Ciutadanes (FAC) i l’Ajuntament organitzen la XIX Trobada d’Associacions Ciutadanes de Torrent, reunint, novament, al teixit associatiu en la plaça de la Unió Musical per a donar a conèixer la seua oferta d’activitats i gaudir d’una completa jornada de tallers, jocs i animacions infantils.

La programació donarà inici a les 11h i inclourà, a més dels estands informatius, recitals de poesia i micro obert, exhibicions de gimnàstica rítmica o pilota valenciana, una demostració dels guies canins de la Policia Local de Torrent o l’actuació dels xics i xiques de ADISTO, entre molts altres. Així mateix, demostrant una vegada més el compromís social de les associacions, durant tot el dia s’habilitarà un punt solidari de recollida de productes no peribles, que seran donats al Punt d’Aliments de Torrent.

En aquesta edició participaran les següents associacions:

ARTIC, URE, AFEM, ADAT, Solidaritat Torrent, A.C.C. Rociero Andaluz, ASIDIT, Torrent D’Art, Neurodes, Trinquet de Torrent, A.VV. El Vedat, ADISTO, San Cayetano, Torrent de Paraules, Técnicas Orientales, Unión Extremeña Torrent, Centro El Quijote, Fundación María Auxiliadora, Cruz Roja Torrent, A. Española Contra el Cáncer, Acción Animalista de Torrent, Astro-Torrent, Club ITVECA de Torrent, Donam la Ma, Col·lectiu Soterranya, Cucurucú Teatre Asociación i el Club de Fotografía.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.