Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

“Jo també estic contra l’assetjament escolar”, la guia dels alumnes i les alumnes de Torrent per a eliminar l’assetjament

desembre 30, 2016

La guia es repartirà en els centres educatius de Torrent

Patricia Sáez: “Intentem marcar una camí en l’educació dels nostres joves en el qual l’assetjament deu quedar-se apartat”

L’Ajuntament de Torrent amb la finalitat d’informar als més joves sobre l’assetjament escolar i eliminar-ho ha creat la guia “Jo també estic contra l’assetjament escolar”, un xicotet llibre que es repartirà en els centres escolars del municipi. La guia ajuda als escolars a identificar en primer lloc què és l’assetjament, en quins llocs pot donar-se i els diferents tipus d’assetjament que poden produir-se. A més s’expliquen els diferents rols que té totes les persones que participen en les situacions d’assetjament ja que no solament està la figura de l’agressor i de la víctima així com totes les conseqüències negatives que porta estar implicat en aquestes situacions.

En aquest sentit, la regidora d’Educació, Patricia Sáez, ha volgut ressaltar la importància d’iniciatives d’aquest tipus per a eliminar l’assetjament escolar “pretenem que tots els alumnes i alumnes se senten identificats amb els rols que s’expliquen davant una situació d’assetjament i que amb la informació que els proporcionem sàpien com actuar. D’aquesta manera intentem marcar una camí en l’educació dels nostres joves en el qual l’assetjament deu quedar-se apartat”.

Finalment, en la guia s’ofereixen una sèrie de consells tant a víctimes com a espectadors de situacions d’aquest tipus perquè sàpien com actuar a cada moment i evitar que es repetisquen o que les conseqüències siguen més greus. Els alumnes i alumnes podran informar de situacions d’assetjament a través del 018 o del 900 018 018.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.