Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent resol els problemes d’acumulació d’aigües pluvials al Carrer Canonge Gisbert
Torrent resol els problemes d’acumulació d’aigües pluvials al Carrer Canonge Gisbert
, , , ,

Torrent resol els problemes d’acumulació d’aigües pluvials al Carrer Canonge Gisbert

març 6, 2024

L’Ajuntament de Torrent, atenent les peticions dels veïns del barri de l’Ermita, i en el marc del contracte de manteniment d’espais públics, ha iniciat la reparació de l’aparcament del costat parell del Carrer Canonge Gisbert. Esta intervenció respon a la sol·licitud dels veïns per a abordar l’acumulació d’aigües pluvials en esta zona.
Per a solucionar esta problemàtica, es durà a terme la demolició de la pavimentació existent. Posteriorment, es repavimentarà l’àrea amb formigó a una cota que permeta una eficient evacuació de l’aigua. Este procés facilitarà el desplaçament de l’aigua cap a les rigoles i, finalment, cap als embornals, que també seran objecte de renovació.
Este matí, el regidor d’Urbanisme, José Francisco Gozalvo, ha supervisat els treballs en curs i ha expressat el seu interés a garantir l’adequada execució de les obres per a millorar les condicions d’esta important via urbana. “Des d’este equip de govern estem al servici de les necessitats dels veïns de Torrent i en tots els barris, com és esta actuació que beneficiarà als veïns i veïnes del barri de l’Ermita”, ha assenyalat Gozalvo.
S’espera que estes mesures contribuïsquen significativament a mitigar els problemes d’acumulació d’aigua en l’aparcament i a millorar la qualitat de vida dels residents de la zona.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.