Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent presenta l’ampliació de la Ciutat de l’Esport amb piscina d’estiu, pavelló semi-descobert i pistes a l’aire lliure
Torrent presenta l’ampliació de la Ciutat de l’Esport amb piscina d’estiu, pavelló semi-descobert i pistes a l’aire lliure
, , , , ,

Torrent presenta l’ampliació de la Ciutat de l’Esport amb piscina d’estiu, pavelló semi-descobert i pistes a l’aire lliure

abril 26, 2024

El President de la Diputació, Vicent Mompó i l’Alcaldessa Amparo Folgado han visitat la parcel·la de 14.000 m² situada al costat de la Plaça de la Concòrdia

L’Alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, al costat de l’equip de govern i la corporació, ha rebut hui a l’Ajuntament de Torrent al President de la Diputació de València, Vicent Mompó. El President s’ha reunit en alcaldia al costat de l’equip de govern per a conéixer el projecte esportiu que ha donat a conéixer l’alcaldessa hui i amb el qual col·laborarà econòmicament la Diputació de València.

Ampliació de les instal·lacions esportives de Parc Central
Amparo Folgado ha presentat hui el projecte d’ampliació de les instal·lacions esportives de Parc Central. Un compromís electoral que inclou la construcció d’una piscina d’estiu de grans dimensions, un pavelló multiusos semi-descobert i pistes esportives a l’aire lliure, per a l’ús i disfrute de tots els ciutadans de Torrent.

Visita i col·laboració entre administracions
El President al costat de l’Alcaldessa han visitat el solar municipal de 14.000 m² en Parc Central on es construirà una nova zona esportiva oberta a tots els ciutadans i ciutadanes de la ciutat.

El president de la Diputació de València ha mostrat la seua disposició per a posar-se a treballar ja en l’ampliació de la Ciutat de l’Esport de Torrent. Un projecte “ambiciós i realista”, que requerix el treball conjunt d’Ajuntament, Diputació i Generalitat. “Les tres administracions estem alineades, volem treballar pel bé de la ciutadania i Torrent serà un gran exemple”, ha destacat Mompó.

Per part seua, l’alcaldessa de Torrent i diputada provincial, Amparo Folgado, ha detallat que l’ampliació d’este espai esportiu comptarà amb “una piscina a l’aire lliure, un pavelló semi-descobert i diferents pistes per a augmentar l’oferta esportiva i facilitar l’accés a esta pràctica”. A més, Folgado ha assenyalat que “és un compromís d’este govern municipal amb tots els ciutadans i que posarem en marxa”.

Folgado també ha agraït la visita de Mompó “no sols com a alcaldessa, sinó també com a torrentina, perquè tenim un President que s’acosta als municipis i als veïns per a escoltar les demandes i saber com s’està duent a terme la consecució d’estes”.

Este ambiciós projecte i realista, respon a les necessitats dels veïns de la ciutat de Torrent, d’una banda, per a descongestionar la Piscina municipal de Parc Vedat, ampliant l’oferta de bany en els mesos d’estiu i dins del nucli urbà de Torrent. D’altra banda, quan estiga en marxa este projecte, Torrent comptarà amb pistes esportives a l’aire lliure i un pavelló multiusos semi-descobert per a la pràctica esportiva lliure de joves i xiquets de la ciutat.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.