Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Ajuntament de Torrent renova instal·lacions escolars durant les vacances de Nadal
L’Ajuntament de Torrent renova instal·lacions escolars durant les vacances de Nadal
, ,

L’Ajuntament de Torrent renova instal·lacions escolars durant les vacances de Nadal

gener 9, 2024

Set col·legis públics de Torrent han rebut inversions de l’Ajuntament millorant espais, aules i patis durant les vacances nadalenques.

En un esforç per millorar les condicions dels centres educatius públics de la ciutat, l’Ajuntament de Torrent ha aprofitat les vacances escolars de Nadal per a dur a terme una sèrie de reformes i actuacions en diversos col·legis. Estes intervencions busquen proporcionar un entorn més adequat i segur per als estudiants, així com millorar la qualitat de les instal·lacions educatives.

En el CEIP Verge del Rosari, s’han dut a terme treballs de pintura en set aules, donant un nou més acollidor als espais d’aprenentatge. En el CEIP El Vaig moldre, s’han realitzat diverses millores, incloent-hi la pintura del gimnàs per a revitalitzar l’espai i la substitució de lluminàries per a garantir una il·luminació més eficient i sostenible. Estes accions no sols milloren l’estètica del col·legi, sinó que també contribuïxen a l’eficiència energètica de l’edifici.

En el CEIP Joan XXIII Infantil, s’han dut a terme treballs de reparació en els escalons, assegurant la seguretat dels estudiants i el personal.

Per part seua, el CEIP Lope de Vega ha experimentat millores significatives, amb la instal·lació d’un nou sòl en la cuina i la renovació de les parets en diverses aules. En el CEIP Miguel Hernández, s’han fet treballs de pintura en la pista esportiva, proporcionant un aspecte renovat. A més, s’ha dut a terme el farciment de graves, millorant les condicions del pati i contribuint a la seguretat i comoditat dels estudiants durant les seues activitats a l’aire lliure.

El CEIP Federico Maicas s’ha dut a terme una iniciativa ecològica plantant arbres en el recinte escolar, que proporcionaran ombra en el futur.

Finalment, en el CEIP Els Terretes, s’han realitzat múltiples millores, que inclouen la reparació del sòl de linòleum, el canvi del sòl de la cuina i la instal·lació d’una nova xapa a la porta. Estes accions busquen garantir un entorn escolar segur i funcional.

Estes reformes i actuacions reflectixen el compromís de l’Ajuntament de Torrent amb la qualitat educativa i el benestar dels estudiants, creant entorns propicis i més segurs per a l’aprenentatge. El consistori ha destinat una quantitat important de recursos per a escometre estes millores per Nadal, sense afectar dies lectius.

El regidor d’Urbanisme, José Francisco Gozalvo, ha destacat la importància d’estes millores en afirmar: “Les reformes realitzades durant estes vacances són una mostra tangible del nostre compromís de l’Ajuntament de Torrent amb la qualitat de l’educació a la nostra ciutat“.

Per part seua, el regidor d’Educació, Guillermo Alonso del Real, ha subratllat la rellevància d’estes actuacions en l’àmbit educatiu: “Estes intervencions no sols milloren l’estètica dels centres, sinó que també contribuïxen a un ambient propici per a l’aprenentatge. Estem compromesos a proporcionar als nostres alumnes instal·lacions modernes i segures que impulsen el seu desenvolupament acadèmic i personal“.

L’Ajuntament de Torrent renova instal·lacions escolars durant les vacances de Nadal

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.