Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Ajuntament comença la renovació de diversos espais de Torrent
L’Ajuntament comença la renovació de diversos espais de Torrent
,

L’Ajuntament comença la renovació de diversos espais de Torrent

agost 17, 2023
Està previst que les obres dels carrers Alcàsser, Sant Joaquim, Sant Miquel i Sant Lluís Bertran comencen en les pròximes setmanes

Folgado: “És essencial que renovem i adaptem estos espais a les necessitats dels veïns”

L’Ajuntament de Torrent ultima els detalls per a començar les obres amb les quals es renovarà la zona dels carrers Alcàsser, Sant Miquel i Sant Joaquim, a més de la regeneració de diversos espais al carrer Sant Lluís Beltrán. S’espera que estes intervencions comencen a la fi d’agost d’agost o principis de setembre i es prolongaran durant els pròxims mesos.

Als carrers Alcàsser i Sant Joaquim es millorarà la zona amb paviment empedrat de formigó preparat per a la recollida d’aigües, que es complementarà amb la renovació de la xarxa de sanejament i pluvials, juntament amb la de proveïment d’aigua potable. Tot això amb un nou esquema de “plataforma única” amb itinerari per a trànsit rodat i vianants al mateix nivell, la qual cosa millorarà l’accessibilitat i també inclourà l’emplaçament de cinc escocells quadrats i una xarxa de reg per degoteig.
Les millores al carrer Sant Miquel inclouran de la mateixa manera una nova secció com a “plataforma única” que millorarà l’accessibilitat, la col·locació de llambordes prefabricades de formigó i la renovació de la xarxa de sanejament i d’aigua potable. Ací també es col·locaran embornals i es realitzaran escomeses domiciliàries o es renovaran les ja existents.

Estes actuacions estan cofinançades al 50% amb els Fons d’Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER), comptant l’actuació per als carrers Alcàsser i Sant Joaquim amb un pressupost de 350.537 euros i un termini d’execució estimat de 7 mesos. Per la seua part, les actuacions previstes al carrer Sant Miquel compta amb un pressupost d’adjudicació de 276.721,69 euros i un termini estimat d’execució de 4 mesos.

Regeneració al carrer Sant Lluís Bertran

Una altra de les zones que començarà la seua renovació pròximament és Sant Luis Bertran. Allí està prevista la urbanització del primer tram d’este carrer, mantenint l’espai per a l’estacionament, al mateix temps que s’incorporaran espais verds en la zona al costat del marge del barranc. Estes actuacions inclouran la reposició de serveis d’aigua potable, sanejament, enllumenat i l’execució d’una nova xarxa de drenatge.

De la mateixa manera, s’intervindrà en el tram al costat de la plaça circular, que serà renovada amb nou paviment, bancs i papereres. També es millorarà la zona de seguretat i la rampa d’accés. Al costat d’este espai es preveu la creació d’un parc caní amb bancs, pipican i papereres amb dispensador de bosses, a més d’una zona d’arbreda que connectarà amb el nou espai a través d’una vorera. El pressupost d’adjudicació per a estes actuacions és de 154.501,05 euros.

L’alcaldessa Amparo, que ha visitat estes ubicacions al costat del regidor d’Urbanisme, José Gozalvo, abans de la posada en marxa de les obres, ha assenyalat que des de l’Ajuntament donen “molta importància a este tipus d’intervencions en estos espais perquè milloren la vida de les persones en llocs que formen part del seu dia a dia. És essencial que els renovem i els adaptem a les seues necessitats”.

L’Ajuntament comença la renovació de diversos espais de Torrent

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.