Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Ajuntament comença a renovar les zones verdes dels carrers Campoamor, Estació i 9 d’Octubre
L’Ajuntament comença a renovar les zones verdes dels carrers Campoamor, Estació i 9 d’Octubre
, ,

L’Ajuntament comença a renovar les zones verdes dels carrers Campoamor, Estació i 9 d’Octubre

agost 14, 2023

Les actuacions han començat amb la creació d’un nou carril per a bicis i vianants que connectarà les zones verdes dels carrers Campoamor i Estació amb la carretera de Picanya

És la primera fase d’unes obres que renovaran íntegrament la zona verda i les àrees de jocs infantils situades en el perímetre de les vies de Metrovalencia

L’Ajuntament de Torrent ha començat a treballar en les obres de renovació de les zones verdes dels carrers Campoamor, Estació i Nou d’Octubre. Les actuacions posades en marxa este mes d’agost inclouen la implantació d’una infraestructura ciclopeatonal per a la connexió d’estes àrees dels carrers Campoamor i Estació amb el carri bici i per als vianants actualment existent en la carretera de Picanya. Les millores es complementaran amb l’adequació i la renovació de la jardineria i l’arbratge de la zona.
La construcció d’este nou recorregut ciclopeatonal és la primera fase d’unes obres que es prolongaran durant els pròxims mesos i que, en el seu conjunt, també permetran renovar íntegrament la zona verda i les àrees de jocs infantils situades en el perímetre de les vies de Metrovalencia, la qual cosa crearà un nou espai urbà a la ciutat de Torrent.
L’alcaldessa Amparo Folgado ha visitat les obres en marxa d’aquest nou carril bici, del qual ha destacat que “és un projecte que es tornarà a ampliar en anys posteriors i forma part d’eixa via verda que permetrà que aquells als quals ens agrada anar a caminar o amb bici puguem fer-ho en condicions amb un carril ampli i còmode que puga ser compartit per totes les persones”.

Renovació de les zones dels carrers Estació i 9 d’Octubre

En la zona verda del carrer 9 d’Octubre es preveu un nou parc caní, la instal·lació de nou enllumenat públic i de la xarxa de drenatge i es plantaran noves espècies vegetals. El parc infantil del carrer Estació també es renovarà amb una nova superfície que millore la seguretat i amb la instal·lació de nous jocs. De la mateixa manera es preveu la demolició de paviments de la plaça i la seua posterior reposició, així com l’adequació de la jardineria amb noves plantacions i una xarxa de reg.

Obres en la plaça Sant Raimundo de Penyafort

De la mateixa forma, s’han posat en marxa les obres en la pròxima plaça de Sant Raimundo de Penyafort. Folgado, que també ha visitat estes actuacions indica que es tracta d’uns “treballs d’adequació i millora del propi parc, on es posarà gespa i es millorarà l’àrea de jocs, exercicis i gimnàstica per als nostres majors. També es millorarà la zona amb més bancs, amb l’àrea de jocs per a xiquets i es connectarà amb el camí de la ruta cap a Picanya”. Sobre els terminis i els temps de les obres, l’alcaldessa assenyala que “hem volgut fer-les a l’agost per a reduir les molèsties als veïns i que el mes de setembre ja estiguen en ús. Contactem amb les associacions que utilitzen la plaça per a afavorir l’accessibilitat en funció de les seues activitats i també hem intentat respondre a les necessitats dels veïns”.

L’Ajuntament comença a renovar les zones verdes dels carrers Campoamor, Estació i 9 d’Octubre

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.