Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Una Sant Silvestre solidària i lliure de violència contra les dones inicia la programació del cap de setmana a Torrent

desembre 27, 2018

La carpa de Nadal acull una programació que inclou cinema, teatre i la festa de Cap d’Any

La ciutat de Torrent es prepara per a viure l’últim cap de setmana de l’any i ho fa amb activitats dirigides a tots els públics. El programa arranca amb la carrera Sant Silvestre, un esdeveniment esportiu molt esperat pels torrentins i per les torrentines, ja que no solament poden córrer i passar-ho bé, sinó que, a més, és una prova solidària per a la qual han d’aportar aliments no peribles que van destinats al Punt d’aliments municipal. Entre les novetats d’enguany, la carrera té un recorregut nou: l’eixida és en la plaça Major (com tots els anys), els participants pujaran per l’avinguda, giraran pel carrer de Sant Valerià per a tornar a l’avinguda pel carrer d’Azorín, on continuaran baixant fins a arribar una altra vegada a la plaça Major. A més, s’han preparat 2.000 samarretes commemoratives del X aniversari de la Sant Silvestre, dissenyada per l’Ajuntament de Torrent, com a obsequi per a les primeres persones que arriben a arreplegar el dorsal.

La Casa de la Dona participarà en la iniciativa per a conscienciar i visibilitzar Torrent com una ciutat lliure de violència contra les dones. Al costat de la taula principal on es repartiran els dorsals se situarà una parada on hi haurà uns adhesius contra la violència de gènere, els quals estan disponibles per a tots els participants en la carrera, a més d’informació sobre el que es realitza en el centre. Igualment, les dones del taller de running de Casa de la Dona correran contra la violència de gènere.

Carpa de Nadal

Un punt de trobada en estes dates a Torrent és, sens dubte, la carpa de Nadal instal·lada al peu de la Torre. Un espai on els menuts, però també els grans del municipi, poden gaudir de moltes activitats. Dissabte a les 11 h, la carpa es convertirà en un escenari per a representar Las aventuras de un pingüino en Navidad. Igualment, les arts escèniques continuaran diumenge, també a les 11 h, amb Las aventuras de Lucky y cía. A més, l’agenda del públic infantil inclou una sessió de cinema amb la pel·lícula El nadó en cap. Dissabte a les 11 h a l’Aula CAM.

Campanades

Com és tradició, els torrentins i les torrentines tenen una cita en la plaça de l’Església per a acomiadar l’any i donar la benvinguda al 2019. Les campanades donaran començament a l’any nou i seran el tret d’eixida de la festa de Cap d’Any, que organitza la Federació de Moros i Cristians en la carpa de Nadal.

Trenet de Nadal
El tren de Nadal continua circulant pels carrers torrentins este cap de setmana. Un dels punts de partida del tren és la font de les Granotes: divendres 28 (d’11 a 13.30 h), i dissabte 29 (de 17.30 a 20 h). L’altra eixida serà des de la Torre en el següent horari: dissabte 29 (d’11 a 13.30 h) i diumenge 30 (d’11 a 13.30 h).

Música i teatre

L’oferta musical arriba des de l’Auditori amb el famós oratori El Mesías, l’obra mestra de George Friedrich Haendel, que inclou, entre altres números populars, el seu celebèrrim cor Al·leluia. Dissabte a les 20 h. D’altra banda tindrem El aprendiz de brujo, una aventura musical; un espectacle que endinsarà el protagonista en un món de màgia per a descobrir que és tot un bruixot. Divendres a les 18 h.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.