Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Una ruta guiada pels punts emblemàtics de Torrent per a celebrar el Dia Mundial del Turisme

setembre 24, 2019

La visita tindrà lloc el dia 27 de setembre a les 19.30 h en la plaça de l’Església

Amb la finalitat de donar a conéixer el patrimoni turístic, cultural i històric de Torrent, el divendres 27 de setembre, Dia Mundial del Turisme, l’Ajuntament de Torrent realitzarà una visita guiada per diferents punts emblemàtics de la ciutat. D’aquesta manera, el grup de persones es reunirà en la plaça de l’Església a les 19.30 h per a, seguidament, dirigir-se en ruta, i acompanyats d’un tècnic del consistori, a visitar la parròquia de l’Assumpció, la Torre, el Museu Comarcal i, com a punt final, la Casa Museu de Setmana Santa.

La regidora de Turisme, Susi Ferrer, ha explicat que “aquesta és una de les propostes que estem desenvolupant per a donar a conéixer tots els nostres recursos turístics, i que se suma a les moltes iniciatives que ja hem realitzat com la instal·lació d’un punt turístic durant les festes patronals, jornades de portes obertes a la Torre o la participació de Torrent en Fira Internacional de Turisme (Fitur)”.

Per a apuntar-se a la visita guiada només cal enviar un correu a visitestorrent@torrent.es o cridar 96 111 11 11 Ext. 1837.

Torre Oberta
Després del període estival, la iniciativa d’obrir les portes de la Torre als torrentins i torrentines, però també a veïns d’altres localitats, es reprendrà el pròxim cap de setmana. A partir del 6 d’octubre, el representatiu monument romandrà obert tots els diumenges en horari d’11 a 13 hores.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.