Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Una ràdio municipal per a tots i totes

abril 5, 2018

En unes setmanes està previst que arranque la programació regular on les associacions i col·lectius locals tindran un paper protagonista en la graella  

La ràdio municipal de Torrent ha iniciat les emissions en proves i preveu començar la seua programació regular en unes setmanes, en col·laboració amb les associacions de la ciutat. La posada en marxa té lloc després de la signatura, el passat 22 de març, del conveni de l’Ajuntament de Torrent amb Virtual Lemon, l’empresa que s’encarregarà de la part tècnica i del control. La programació, per la seua banda, passarà a ser íntegrament municipal.

A l’abril de 2017 es va aprovar una programació que està sent actualitzada en col·laboració amb el teixit associatiu de la ciutat, “perquè la ciutadania de Torrent hi tinga veu”, en paraules de la regidora de Comunicació, Susi Ferrer.

La nova programació fou consensuada després de la creació en 2016 del consell assessor, format pels grups polítics, una persona de direcció, una en secretaria i altres dos membres nomenats per l’Alcaldia, després que la ràdio emetera entre 2011 i 2015 haguera funcionat sense este organisme. “Entre tots i totes construirem una ràdio amb transparència i participació, amb el major consens i que arribe a cada racó de Torrent”, va afegir Ferrer, la qual va avançar algunes novetats, com ara “la retransmissió en temps real (streaming) d’alguns programes”. En este sentit, l’alcalde, Jesús Ros, va expressar el seu desig que “la ràdio siga la veu de la gent”.

Després del començament de les emissions en proves i a l’espera de les emissions regulars, l’empresa està fent inventari i avaluant els equips. A més, està previst que la ràdio de Torrent s’adherisca a la Xarxa d’Emissores Municipals per a compartir programes amb altres emissores locals.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.