Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Un Torrent solidari al principi del Nadal
Un Torrent solidari al principi del Nadal
,

Un Torrent solidari al principi del Nadal

desembre 12, 2016
Este cap de setmana un gran nombre d’associacions i col·lectius han dut a terme tot tipus d’activitats solidàries entre les quals ha destacat la música i el ball
Les festes nadalenques s’acosten i per això les associacions i col·lectius augmenten el nombre d’activitats solidàries. Este cap de setmana l’agenda ha estat plena d’esdeveniments destinats a recaptar recursos en favor de les persones més necessitades. Els espectacles i gales musicals han sigut els protagonistes. Dissabte a la vesprada la Casa de la Cultura va acollir el Festival Solidari de Nadal organitzat per Torrent de Paraules. D’altra banda la germandat del Sant Sopar va celebrar el VI Concert Benèfic de Trompetes i Tambors en la parròquia de Sant Josep.
L’Associació Defensa Animal Torrent (ADAT) va organitzar un espectacle en què el públic va poder fruir d’una programació plena de música i ball. Diumenge a la vesprada la sala d’actes de l’ajuntament va acollir esta festa en què hi hagué actuacions del cor rociero o de dansa oriental i l’excel·lent actuació d’Alejandro Conde. Per a acabar es va organitzar una rifa benèfica en favor dels animals.
Un Torrent solidari al principi del Nadal
L’àmbit esportiu també va ser present este cap de setmana en el partit de futbol solidari de la falla dels Sants Patrons, que va tindre lloc en el pavelló Anabel Medina.
Dissabte la falla de la Plaça va acollir la presentació dels esbossos pertanyents al projecte social SolidaritzaTEA, una activitat que consistí en un concert de l’ONG Música per a l’Autisme.
La programació va continuar amb el lliurament d’aliments arreplegats per l’església evangèlica El Salvador. Estos aliments van ser arreplegats en la gala benèfica que va tindre lloc el passat dia 8.
L’alcalde Jesús Ros va assistir a tots els actes acompanyat dels membres de la corporació municipal. L’alcalde va destacar que “la societat torrentina torna a demostrar una gran solidaritat i s’involucra estos dies en les diferents activitats i actes que amb motiu dels dies que s’acosten fan florir el costat més amable, més humà i més solidari de tots nosaltres, sense oblidar que és una tasca de tots que ha de tindre continuïtat durant tot l’any com no podia ser d’altra manera”.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.