Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

“Un Sentiment Etern Tour” del València CF s’enlaira a Torrent
“Un Sentiment Etern Tour” del València CF s’enlaira a Torrent
, , ,

“Un Sentiment Etern Tour” del València CF s’enlaira a Torrent

març 22, 2019

Un circuit d’activitats de lliure accés acosta als torrentins i torrentines la història dels 100 anys del València CF els dies 13 i 14 d’abril en Parc Central

Amb motiu de la celebració del centenari de la fundació com a club esportiu del València CF, arriba a Torrent els dies 13 i 14 d’abril “Un Sentiment Etern Tour”; un esdeveniment itinerant que farà la seua primera parada a Torrent i que ha sigut presentat aquest matí en la trobada amb els mitjans de comunicació per l’alcalde Jesús Ros i Luis María Garrido, representant de l’empresa organitzadora. A través d’esdeveniments, accions, exposicions i activitats, el públic coneixerà els 100 anys d’història del València Cf. L’espai, que estarà situat en l’avinguda Joan Carles I, a l’altura de les pistes de patinatge de Parc Central, serà a l’aire lliure, comptant amb al voltant de 2.000 m2 distribuïts en un circuit únic d’activitats de lliure accés a través de carpes, estands, vehicles i instal·lacions ad hoc. “Un Sentiment Etern Tour” té com a primera parada la ciutat de Torrent, “perquè som una de les localitats que més abonats i abonades tenim, a més de comptar amb un espai idoni i amb les característiques necessàries per a acollir aquest esdeveniment”, ha ressaltat l’alcalde Jesús Ros.

Entre les moltes activitats, les instal·lacions acolliran un espai expositiu que recorre els 100 anys d’història del València CF a través dels seus emblemes. Ací tenen cabuda objectes memorables, peces audiovisuals, fites del valencianisme, cartells, equipaments, objectes de culte, etc.

El programa es completa amb una botiga, on comprar productes oficials del València CF; Food Trucks, que presentaran una oferta àmplia i variada de menjar i beguda; Zona de E-Sports, un espai lúdic per a provar videojocs; i un Espai Multiusos, on es realitzaran ponències de persones il·lustres del club, programes de ràdio en directe i fins i tot signatura d’autògrafs. I tot això “amb una zona per a gaudir de música en directe. Igualment CD Monte-Sión i el Torrent CF tindran el seu propi estand informatiu”, tal com ha donat a conéixer la regidora de Participació Ciutadana, Susi Ferrer.

D’igual manera, el públic infantil i juvenil tindrà el seu propi espai, tancat i supervisat, en el qual hi haurà un camp de joc 3×3, on podran disputar partits o micro-tornejos.

Luís María Garrido, representant de l’empresa organitzadora d’ “Un Sentiment Etern Tour”, ha explicat que “pretenem fer arribar a totes les localitats la història del club, fent-los participe i que no solament es quede en la capital, sinó que vaja més enllà”.

“Un Sentiment Etern Tour” del València CF s’enlaira a Torrent

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.