Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Un final de pel·lícula en Cinema a la plaça de Torrent

agost 31, 2020

La programació es va tancar aquest cap de setmana amb tres grans pel·lícules que van destacar pel seu humor, romanticisme i màgia

Finalitza agost i al mateix temps, Cinema a la plaça s’ha acomiadat dels torrentins i torrentines que, setmana rere setmana, han assistit a les diferents sessions que han convertit les places de la ciutat en autèntiques sales de cinema. Jumanji, siguiente nivel, Big Hero 6, Intocable, El niño que pudo ser rey, Spiderman lejos de casa o Alladín són alguns dels títols que han entretingut al públic en les càlides nits estiuenques, i que han estat distribuïts en tres espais: la plaça de l’Església, la de la Llibertat i la de Pintor Miró.

L’edició d’aquest any de Cinema a la plaça ha destacat pel compliment de les mesures de seguretat necessàries aconsellades per les autoritats sanitàries per a aquesta mena d’esdeveniments davant la situació donada pel Covid-19. Per això, els espectadors estaven en l’obligació de portar la mascareta i es va fer un recinte en el qual es va disposar de gel hidroalcohòlic en els accessos. Igualment, per a mantindre la distància de seguretat, les cadires estaven separades i un acomodador indicava i distribuïa els seients segons la unitat familiar dels assistents.

La programació es va tancar divendres en la plaça de la Llibertat amb molt d’humor amb Un verano en Ibiza. Per la seua part el dissabte, en la plaça de l’Església es va projectar el film d’embolics i romanç Sobre ruedas. Finalment, la plaça Pintor Miró es va acomiadar amb màgia i misteri de la mà de La casa del reloj en la pared.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.