Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Un cap de setmana ‘mogut’ a Torrent

setembre 19, 2019

El dia mundial sense cotxes, la XVII Trobada d’Associacions Ciutadanes de Torrent o les ‘VI Festes Alternatives de Torrent’ entre els plans destacats

La Setmana de la Mobilitat torrentina viurà durant el cap de setmana els seus millors moments amb un programa que inclou tallers, projeccions, ciclopassejos i carreres amb vehicles d’inèrcia, entre altres activitats.

Setmana de la Mobilitat

La sostenibilitat i la diversió inundaran aquest cap de setmana les places de Torrent amb diferents activitats per a tots els públics. La plaça de la Unió Musical es convertirà el divendres a la vesprada en l’escenari de la Fira del Vehicle Elèctric amb activitats infantils i tallers, entre els quals s’inclourà un circuit d’educació viària per als més xicotets. Al seu torn, el Departament d’Automoció de l’Institut La Marxadella aprofitarà aquesta oportunitat per a exposar els seus cotxes.
La societat torrentina podrà conéixer tot sobre la Setmana de la Mobilitat, el dissabte de 10 a 13h, en el punt d’informació “Carrers per tots i totes” i a les 16 h arrancarà la ‘Carrera de vehicles d’inèrcia i campionat Comunitat Valenciana’, des del restaurant El Romeral. Aqueixa mateixa nit es projectarà el documental “Sobre rodes: el somni de l’automòbil”. La idea és acompanyar la vetlada amb un sopar (que serà a càrrec de cadascun) per a gaudir a l’aire lliure, en la plaça de l’Era, del reportatge triat per l’organització Soterranya.
El diumenge se celebrarà el Dia Mundial Sense Cotxes, com cada 22 de setembre, i per aqueix motiu la plaça Major oferirà activitats i tallers per als xiquets i xiquetes i traslladarà allí el punt d’informació per a informar a tots aquells que vulguen ampliar els seus coneixements. A les 11 h partirà des de la Torre la “Ciclopassejada per Torrent” que conclourà aquesta setmana sostenible.

‘Emergència Feminista’

La nit del divendres s’espera que més de 200 ciutats espanyoles es tinyen de morat i es manifesten contra la violència de gènere. Torrent se sumarà a la convocatòria de la ‘emergència feminista’ del 20S a les 20.30 h en el ficus de l’Avinguda al Vedat.

Poesia i teatre

El Museu Comarcal acollirà les ‘VI Festes Alternatives de Torrent’ amb Estellés i la poesia com a protagonistes. Aquesta activitat començarà a les 20.30 h de la nit del dissabte.

Per davant i per darrere, una de les comèdies de més èxit a tot el món, arriba al Auditori de Torrent. Ha sigut traduïda a 28 idiomes, representada en 50 països diferents des de la seua estrena a Londres i vista per més de 12 milions d’espectadors a tot el món, i ara torna amb aquesta versió bilingüe (castellà i valencià), disposada al fet que el públic no pare de riure. A les 20 h el dissabte i a les 19 h el diumenge.

Festa de les Associacions

Durant tot el dissabte la plaça de la Unió Musical acollirà la XVII Trobada d’Associacions Ciutadanes de Torrent. Allí s’oferirà informació en estands, tallers, recitals de poesia, exhibicions de ball i fins a una partida de pilota valenciana. L’esdeveniment l’organitza, com cada any, la Federació d’Associacions Ciudadanes de Torrent i Comarca (FAC).

Eucaristia pel centenari de les Salesianes

A les 18.30 del dissabte el col·legi María Auxiliadora celebrarà una eucaristia i a les 19.30 l’acte d’obertura del Centenari de les Salesianes de Torrent, que dona inici a un programa d’actes a celebrar durant tot l’any.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.