Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Últims dies perquè gent en l’atur s’apunte a la nova Llançadora Connecta Ocupació de Torrent
Últims dies perquè gent en l’atur s’apunte a la nova Llançadora Connecta Ocupació de Torrent

Últims dies perquè gent en l’atur s’apunte a la nova Llançadora Connecta Ocupació de Torrent

setembre 27, 2021

El 8 d’octubre es tanca el termini d’inscripció a la nova Llançadora Connecta Ocupació de Torrent, un programa gratuït per a guiar i orientar la gent en l’atur a reactivar la seua cerca de treball amb noves tècniques i eines, i a reforçar les competències transversals i digitals

Els participants comptaran amb l’assessorament d’especialistes en sessions presencials i en línia per a aprendre a fer un itinerari integral de cerca d’ocupació, actualització de currículum, simulació d’entrevistes de treball i contacte amb empreses.

Hi poden participar hòmens i dones en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys; amb qualsevol nivell d’estudis i procedents de qualsevol sector laboral, amb experiència prèvia o sense experiència prèvia

Les persones interessades a participar-hi tenen fins al 8 d’octubre per a inscriure’s en la web www.lanzaderasconectaempleo.es o de forma presencial en les instal·lacions d’Idea’t.

La iniciativa està impulsada per la Fundació Santa María la Real i la Fundació Telefònica, amb el cofinançament del Fons Social Europeu, i la col·laboració de l’empresa pública Idea’t de l’Ajuntament de Torrent.

La Fundació Santa María la Real i la Fundació Telefònica impulsen a l’octubre 16 noves Llançadores Connecta Ocupació en 16 ciutats de 8 comunitats, entre les quals figura Torrent. Per a això es compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu (a través del programa operatiu POISES) i la col·laboració d’Idea’t, empresa pública de l’Ajuntament de Torrent.

Perfil dels destinataris

La Llançadora Connecta Ocupació de Torrent començarà a la darreria d’octubre i estarà operativa fins a final de març de 2022, i oferirà debades orientació laboral i assessorament per a persones en atur o desocupació. Poden participar-hi hòmens i dones en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Poden tenir qualsevol nivell d’estudis (ESO, Formació Professional, Batxillerat, Universitat, Màster, etc.) i procedir de qualsevol sector professional, amb experiència prèvia o sense experiència prèvia.

Format mixt: en línia + presencial

Les persones participants es reuniran diversos dies a la setmana de forma virtual (a través de diferents aplicacions informàtiques) i de forma presencial, en instal·lacions cedides debades per l’Ajuntament, on s’aplicaran totes les mesures d’higiene, seguretat i distància social requerides. No obstant això, el programa podrà passar a un format totalment en línia si així es requereix per la situació de la pandèmia.

Activitats

Comptaran amb l’assessorament d’especialistes en orientació laboral, eines digitals i contactes amb empreses, que els guiaran per a millorar l’ocupabilitat i perseguir la inserció. D’aquesta manera, faran dinàmiques d’intel·ligència emocional per a aprendre a desenvolupar un pla de prospecció laboral i focalitzar el seu objectiu professional; actualització de currículums i simulacions d’entrevistes de treball; mapes d’ocupabilitat i contactes amb empreses.

Inscripció

La gent interessada a participar en la pròxima Llançadora Connecta Ocupació tenen fins al 8 d’octubre per a inscriure’s en la web www.lanzaderasconectaempleo.es. També poden fer-ho de forma presencial, en dependències d’Idea’t (carrer de València, 42) en horari de 9 a 14 hores; amb sol·licitud de cita prèvia en el telèfon 96 111 18 68.Últims dies perquè gent en l’atur s’apunte a la nova Llançadora Connecta Ocupació de Torrent

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.