Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Tot a punt per a l’inici de les obres de millora dels carrers Sant Francesc, Massanassa, Sant Domènec i plaça de les Fonts

octubre 25, 2019
L’Ajuntament de Torrent ha convocat per a dilluns que ve 28 d’octubre una reunió informativa amb els veïns i veïnes de la zona
Continuant amb les inversions per a renovar la imatge i els serveis del barri antic, incloses en el Pla de Millora de les vies públiques, en els pròxims dies s’iniciaran dos projectes importants a Torrent, com són el Projecte de pavimentació del carrer Sant Francesc i el Projecte de reordenació de la plaça de les Fonts i el seu entorn (Centre Històric). Per aquest motiu, l’Ajuntament de Torrent ha convocat als veïns i veïnes del barri, dilluns que ve 28 d’octubre a una reunió informativa a les 18 hores a la sala d’actes del Consell Agrari Municipal (carrer Frare Lluis Amigó, 42), per a explicar-los totes les actuacions que es realitzaran en la zona. Per a això s’ha enviat una carta citant-los a la reunió.
Amb les obres de pavimentació del carrer Sant Francesc es pretén facilitar el trànsit per als vianants i donar compliment a la normativa actual d’accessibilitat. La nova secció proposada es defineix com una “plataforma única” amb itinerari per als vianants i rodat al mateix nivell, en tant que l’ample de carrer no permet un altre tipus d’actuació conforme a la normativa d’accessibilitat.
El segon projecte, que inclou la plaça de les Fonts, Massanassa i Santo Domingo, s’emmarca de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI) cofinançada al 50% amb fons europeus FEDER. D’aquesta manera, s’aconseguirà millorar l’accessibilitat d’aquestes zones, eliminant els obstacles i dotant-los d’un paviment adequat per al trànsit per als vianants alhora que homogenitzar els mateixos. A més, es millorarà la xarxa de pluvials i la xarxa de distribució d’aigües, renovant les parts més antigues i substituint els materials obsolets.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.