Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

TorrentBus, debades a Falles

març 12, 2018

Del 13 al 19 de març, els dos inclusivament, el servei de transport serà gratuït per a facilitar la mobilitat

El servei de TorrentBus serà debades durant la setmana fallera. Per a facilitar la mobilitat dels veïns i turistes durant les festes, del 13 al 19 de març, els dos inclusivament, els autobusos de TorrentBus podran utilitzar-se de manera gratuïta. La informació sobre les línies que es veuran afectades pels talls de carrers a Falles estarà disponible en la pàgina web municipal www.torrent.es i a través de la pàgina oficial en la xarxa social Facebook de la Policia Local de Torrent.

La mesura s’unix a les ja anunciades que afecten tant l’obertura de l’aparcament Joan Carles I com la recuperació del complex esportiu La Cotxera. Així, els veïns i visitants podran utilitzar de manera gratuïta el pàrquing Joan Carles I des del dia 12 de març fins al dia 19. Les instal·lacions esportives de La Cotxera, que es reobrin el dimecres 14, seran debades també fins al dia 19.

Combinació entre TorrentBus i Torrenbici
Des del passat 1 de març, les 135 bicicletes públiques repartides entre les 19 estacions es poden utilitzar debades amb el mateix abonament que TorrentBus. La mesura afavoreix l’ús d’este mitjà de transport sostenible entre la ciutadania. L’usuari només ha de validar la targeta de TorrentBus per a utilitzar les bicicletes.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.