Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

TorrentBus compleix 20 anys
TorrentBus compleix 20 anys
,

TorrentBus compleix 20 anys

febrer 4, 2022

Per a celebrar l’efemèride, des d’avui i fins al pròxim 20 de març, el servei de transport públic serà gratuït

El 3 de febrer de 2002, coincidint amb la festivitat de Sant Blai, l’Ajuntament de Torrent, posava en marxa el servei de transport públic TorrentBus. Per a celebrar l’efemèride, avui, amb motiu del seu XX aniversari, el consistori habilitarà aquest servei de manera gratuïta, de dilluns a divendres, fins al pròxim 20 de març, cobrint d’aquesta manera les festes falleres de 2022. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar una ciutat més ecològica, apostant pel transport públic com a alternativa per a una mobilitat més sostenible.

En aquest aspecte, el regidor de Mobilitat, Raúl Claramonte, manifesta que “volem continuar conscienciant als torrentins i les torrentines a fer ús d’altres mitjans de transport més segurs i ecològics per als seus desplaçaments per la ciutat i evitar usar el vehicle propi en la mesura que siga possible”.

Cal destacar que des de l’any 2016 el servei de transport TorrentBus és gratuït per a estudiants, pensionistes, joves amb Carnet Jove, aturats, persones amb mobilitat reduïda i persones amb ingressos per davall del salari mínim interprofessional que sol·liciten la seua Targeta Daurada o d’Estudiant.

TorrentBus compleix 20 anys

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.