Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

TorrentBici ampliarà la seua connexió metropolitana amb València capital al setembre

agost 4, 2017
Qualsevol dels usuaris que té Torrent podrà moure’s amb bici des de les diferents ciutats que ofereixen el servei en l’àrea metropolitana fins a València
Torrent, en la seua aposta per una mobilitat urbana més sostenible, estarà connectada amb bici a l’àrea metropolitana amb València capital. Este servei funciona de forma integrada entre diverses localitats i permet a cada usuari desplaçar-se entre diversos municipis o poder utilitzar el servei de bicicleta en un municipi diferent al propi.
D’esta manera, qualsevol dels usuaris que té Torrent podrà moure’s amb bici des de les diferents ciutats que oferixen el servei en l’àrea metropolitana fins a València.
“El que pretenem amb l’adhesió a l’àrea metropolitana és dotar el ciutadà de major autonomia i independència a un cost baix, perquè puga desplaçar-se no solament dins dels límits de Torrent”, ha explicat José Antonio Castillejo, regidor de Mobilitat. I, a més, per a una major comoditat del ciutadà, es combinaran TorrentBus i TorrentBici de tal manera que amb una única targeta es podrà utilitzar qualsevol servei.
Des de l’Ajuntament es seguix apostant per una mobilitat urbana, sostenible i conscienciada amb el medi ambient. Per este motiu, des de la Delegació de Mobilitat es continuen donant passos per a facilitar la col•laboració de la ciutadania en la transformació cap a una ciutat més sostenible.
Els prestadors d’este servei, Valenbisi i Movus, han signat un acord per a dur a terme un abonament metropolità combinat de bici. Per tant, Torrent estarà dins de l’àrea metropolitana i gaudirà d’un sistema integrat i intermodal de bicicleta pública que ajudarà a incrementar l’ús de la bici i cobrirà les demandes de desplaçament sostenible de la ciutadania.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.