Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent vol promoure l’ús de la bici com a mitjà de transport sostenible
Torrent vol promoure l’ús de la bici com a mitjà de transport sostenible
,

Torrent vol promoure l’ús de la bici com a mitjà de transport sostenible

abril 20, 2021

L’Ajuntament reforça el seu compromís amb les polítiques de mobilitat sostenible i s’uneix a la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta

L’Ajuntament de Torrent s’ha adherit recentment a la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta (RCxB), una agrupació d’associacions i entitats locals, que actualment té ja 137 socis distribuïts per tot el territori espanyol.

En la RCxB els associats disposen d’informació i suport per a organitzar jornades formatives i cursos destinats a representants polítics, tècnics i dels equips de policia local dels ajuntaments. Podran, per tant, fer ús d’un manual formatiu teòric amb indicacions per a crear itineraris segurs, gestionar grups i coordinar les diferents accions que puguen dur-se a terme amb els col·laboradors (col·legis, instituts, entitats locals…). Es pretén, d’aquesta manera, complir els objectius de l’Agenda 2030, segons les polítiques marcades pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

En aquest sentit, el regidor de Mobilitat i Transport de l’Ajuntament de Torrent, Raúl Claramonte, ha destacat que “amb l’adhesió a la xarxa de ciutats per la bicicleta, estem apostant per promoure l’ús d’aquest mitjà de transport ecològic i segur i a més pel foment de l’esport i la mobilitat sostenible en el nostre entorn més pròxim”.

D’altra banda, amb l’ampliació del carril bici s’ha pretés donar més funcionalitat al servei de Torrentbici i dirigir-lo també a possibles beneficiaris que visquen fora del nucli urbà, en zones disseminades o procedents d’altres nuclis limítrofs per a cobrir els desplaçaments a altres zones, com a polígons industrials o municipis pròxims que no tinguen estacions de bicicleta pública.

Cal assenyalar que l’empresa concessionària d’aquest servei municipal continua reforçant les tasques de neteja de les bicicletes i les estacions durant aquests mesos de crisi sanitària, ja que diàriament es desinfecten els manillars i sellons de les bicis així com els teclats de les estacions i, a més, s’han publicat una sèrie de recomanacions perquè tots els usuaris puguen col·laborar en les labors de prevenció.

Donar-se d’alta en Torrentbici és molt senzill: s’ha d’entrar en www.mibisivalencia.es i seleccionar l’opció per a abonar-se.

 

 

 

Torrent vol promoure l’ús de la bici com a mitjà de transport sostenible

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.