Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent viu les festes amb il•lusió i solidaritat
Torrent viu les festes amb il•lusió i solidaritat
,

Torrent viu les festes amb il•lusió i solidaritat

gener 3, 2022

Una agenda festiva repleta d’accions solidàries i amb la participació de nombroses associacions ciutadanes

El calendari festiu de l’Ajuntament està “pensat per a totes les persones de Torrent i, el més important, fet per les pròpies persones de Torrent”, tal com ha assenyalat l’alcalde Jesús Ros.

Per Nadal són nombroses les associacions que col·laboren amb el consistori i fins i tot organitzen elles mateixes diversos esdeveniments en els quals, a més d’oferir espectacles i animació per a delectació del veïnat, es convoquen accions benèfiques destinades a compartir l’alegria d’aquests dies amb tots els que ens envolten.

Així, els clubs Itveca i Coreosport van participar el passat cap de setmana en una gala benèfica a benefici de l’Associació Espanyola contra el Càncer. Va ser en les instal·lacions del pavelló esportiu Anabel Medina de Torrent on els clubs de gimnàstica rítmica van oferir aquest esdeveniment esportiu que va adquirir un caràcter solidari, ja que tot el recaptat es destina a la lluita contra el càncer.
De la mateixa manera, celebrats també el passat cap de setmana, es van succeir el Concert de Nadal de la Banda Simfònica del Cercle Catòlic, en l’Auditori, i el seu Orfeó Polifònic, que va actuar en la parròquia de l’Asumpció, el dissabte a la vesprada, i en la parròquia de la Sagrada Família, el diumenge. El mateix van fer des de la Unió Musical de Torrent, que van participar en el Concert de Nadal amb la Jove Orquestra i la Coral, en la parròquia de Monte-Sión, i amb un altre concert de la Banda de la UMT, a benefici de Càritas, en l’Auditori.
Per altra banda, el grup Ball de Torrent va eixir als carrers per a fer un rrecorregut per l’Avinguda i els voltants cantant nadales i temes tradicionals. Mentre que els membres de la Banda de Cornetes i Tambors Mare Nostrum van desfilar des de la plaça La Torrentina fins a l’església del Bon Consell per a unir-se a les clavariesas d’aquesta parròquia en una campanya de recollida de joguets.
L’alumnat i els familiars del col·legi Antonio Machado van organitzar un mercat solidari, amb el mateix objectiu que totes les activitats celebrades aquest passat cap de setmana: arreplegar aliments, joguets i donatius per a causes benèfiques.
Finalment, cal citar el concert en benefici dels afectats pel volcà a La Palma, organitzat pels membres d’Adisto i de la Unió Extremenya, que es va celebrar en la sala d’actes de l’Ajuntament, la recaptació del qual es va destinar al municipi de El Paso.

Aquests i alguns més han sigut fins ara els diversos actes benèfics que s’han dut a terme a la ciutat recentment i que posen de manifest el compromís i la solidaritat dels veïns de Torrent.

Torrent viu les festes amb il•lusió i solidaritat

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.