Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent, una ciutat molt més segura
Torrent, una ciutat molt més segura
,

Torrent, una ciutat molt més segura

desembre 18, 2018

El treball coordinat dels cossos i forces de seguretat de l’Estat i la Policia Local de Torrent aconseguix els millors resultats en matèria de seguretat a la nostra ciutat

L’Ajuntament de Torrent ha celebrat la Junta Local de Seguretat que ha estat presidida per l’alcalde, Jesús Ros, amb el regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, i la regidora de Drets Personals, Encarna Lerma. A la reunió han assistit el subdelegat del Govern, José Roberto González Cachorro, el cap provincial de Policia Nacional, Ignacio de l’Olmo, l’inspector en cap de la comissaria del cos de Policia Nacional, el comissari en cap del cos de la Policia Local de Torrent, el sotstinent de la Guàrdia Civil d’Aldaia, la Policia Autonòmica i la responsable de la Unitat de Violència de Gènere de València, Maria Ángeles Merino.

En general, les dades són molt positives, ja que totes les infraccions penals i els indicadors de criminalitat s’han reduït en comparació amb les dades de l’any passat, i també han disminuït un 35% els robatoris en l’àmbit rural.

De forma detallada, els robatoris en domicilis i establiments han baixat un 6,21%; un 31 % els robatoris amb violència, un 7 % els robatoris amb força en domicilis i un 21 % les sostraccions de vehicles.

En matèria de violència de gènere cal destacar el seguiment personalitzat que es fa a cadascuna de les víctimes a Torrent, treball que es realitza conjuntament des de la Policia Nacional i des de la Secció de Protecció a la Família (SEFAMA) de la Policia Local de Torrent.

Així mateix, la reunió ha servit per a tractar els plans operatius posats en marxa per part dels cossos i forces de seguretat de l’Estat i Policia Local de Torrent dirigits a la seguretat de la ciutadania, com ara el pla de comerç segur, el pla director de convivència escolar i les mesures encaminades a garantir la seguretat amb motiu de les pròximes festes nadalenques.

Torrent, una ciutat molt més segura

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.