Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent ultima el projecte de construcció de la bàscula municipal

agost 29, 2019

La iniciativa donarà servei als llauradors, industrials, i camions de recollida de fem

L’Ajuntament de Torrent ultima el projecte d’instal·lació de la nova bàscula municipal del polígon industrial del Mas del Jutge. La bàscula, que té una capacitat de pes de fins a 60.000 Kg, donarà servei de pesatge tant a agricultors, industrials com als camions de recollida de residus. El servei també estarà obert a l’ús de qualsevol usuari, ja que tindrà un sistema de moneder self-service.

Al llarg de l’estiu han avançat les obres i en aquests moments la plataforma metàl·lica ja està instal·lada, a més del clos de l’àrea i l’accés a aquesta, i només mancada rematar el projecte; la creació d’un espai on se situarà l’alimentació elèctrica i el sistema moneder, que estarà acabat al llarg de setembre.

Amb una inversió de 95.000 €, la iniciativa “converteix a Torrent en una de les poques poblacions que té una bàscula pública amb un tonatge tan alt i que podrà ser utilitzada per tots els veïns i veïnes que la necessiten”, assenyala la regidora d’Urbanisme, Inma *Amat.

Camions de recollida de fem
D’altra banda, el projecte també inclou un sistema de pesatge dels camions de recollida de fem. D’aquesta forma, la bàscula estarà connectada amb el consistori, al qual anirà transferint les dades a un PC. Mitjançant un sistema de targetes col·locades en els vehicles s’identificarà als camions que es pesen, de manera que no serà necessària la presència d’una persona permanentment controlant el procés.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.